home > njuz > BEFORE & AFTER DUB INCORPORATION PARTY

kontakt | search |

BEFORE & AFTER DUB INCORPORATION PARTY

Prije i poslije koncerta francuskog reggae sastava Dub Incorporationa koji će nastupiti u subotu 31. ožujka u zagrebačkom klubu Močvara održat će se tulum zagrijavanja, odnosno after party nakon koncerta.

Klub otvara svoja vrata u 20 sati, a publiku će za predstojeći koncert zagrijati Kugla crew iz Koprivnice i Jan Becele i Zu- Bam iz Trip to Zion kolektiva. Za after party će biti zaduženi MMMeniga iz Seasplasha, Danny Bwoy i Jinxie sa svojim jungle/drum 'n' bass setom i Sapleo s drum 'n' bass selekcijom. Nakon što nastup Dub Incorporationa završi, cijena ulaznice za after party u klubu Močvara iznosi 25 kn.

Koncert počinje točno u 22 sata pa molimo koji žele pogledati koncert da dođu na vrijeme!

BASS EXPLOSION before & after party
...Bass In Your Face...

WARM UP
KuglaKru (Koprivnica)
KuglaKru je skupina glazbenih entuzijasta nastala tijekom 2008. istraživanjem novih glazbenih pravaca i eksperimentiranjem istima. Eksperimentiranja vrše s dub, reggae, dubstep, dnb, rock, hip-hop, pop, electro pravcima, a ista su testirali i na festivalima poput MAK fest i RockLive festivala. Kao grijači za DUB Incorporation toplit će vas dub, reggae, dnb, dubstep i mix zvucima.
JAN BECELE & ZU-BAM (Trip to Zion/ ex. Jaribu Sound)
www.facebook.com/trip2zion
Jan Becele je jedan je od osnivača inicijative Trip to Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih sedam godina, dok je Zu-Bam aktivno sudjelovao u samim počecima djelovanja Trip to Ziona zajedno s Jan Beceleom, te su zajedno vodili project Jaribu Sound. Ova dva stara lisca pošteno će vas zagrijati s dub/reggae selekcijom prije koncerta Dub Incorporationa.
[  ]

AFTER PARTY
MMMENIGA (Radikal Drum/Seasplash, DJ set)
Valjda je bilo potrebno da svi bendovi s kojima je svirao stanu s radom (kao što je to slučaj u posljednjih godinu dana, uz naglasak na razlaz Radikal Dub Kolektiva), da bi konkretizirao svoje "Jebiga/Metniga" DJiranje s kojim se usputno bavi duži niz godina. Sve dublje poniranje u različite sfere glazbene produkcije trenutno mu ostavlja nedovoljno vremena za kvalitetnije zaživljavanje novih projekata, ali ništa manje ne uživa u sve češćim DJ nastupima, s lagano naglašenim fetišem na dvije stvari: da umjesto lupanja vlastitih ritmova koristi tuđe, i da za razliku od sjedenja za bubnjevima po prvi put provodi vrijeme na stage-u stojeći.

DANNY BWOY (Trip to Zion)
www.myspace.com/dannybwoy4e
Danny Bwoy, motovunski je DJ kojeg je nedavno Trip to Zion prisvojio u svoje redove. Svi koji su bili na zabavama na kojima je Danny Bwoy puštao znaju da je prepoznatljiv po mash upu drum and bass pravaca od jump up-a i jungle-a do neura i drumstepa. On će se pobrinuti da nakon koncerta Dub Incorporationa ostanete plesati u Močvari!
MC CHAKKA (Zion Crew)
Energični MC Chakka dolazi iz Sombora, ali sad već možemo reći da ima stalno prebivalište u Zagrebu. Aktivno sudjeluje u na zagrebačkoj underground sceni, a 31. ožujka u Močvari će biti u ulozi domaćina sa zadaćom da održi dobro rasploženje u klubu!
SAPLEO (Trip to Zion)
http://soundcloud.com/sapleo/12022012-1
Ovaj svestrani mladić nova je mlada nada Trip to Zion kolektiva s istančanim smislom za fin i čist, a istodobno dubok i prljav zvuk. Dosad je imao priliku nastupati na posljednja dva rođendana Chill shopa, kao i na nedavnom otvaranju sedmog rođendana Trip to Ziona. Za ovu priliku Sapleo će se predstaviti s drum 'n' bass selekcijom.
JINXIE (Funky Kitchen/ĐnB)
www.facebook.com/pages/%C4%90nB/173304862682411
Jinxie nam dolazi iz ĐnB-a, kolektiva koji djeluje na relaciji Zagreb- Pula. Za ovu priliku će nam složiti drum 'n' bass i jungle set!

Cijene ulaznica za koncert Dub Incorporationa:
1. ožujka- 31. ožujka 75,00 kn
Na ulazu u klub: 90,00 kn

Pretprodajna mjesta:
Dirty Old shop
Tratinska 22, Zagreb
www.dirtyoldempire.com
Kino Europa
Varšavska 3, Zagreb
www.kinoeuropa.hr
Shpajza
Ilica 14 "Lovački rog", Zagreb
Što čitaš?
Gundulićeva 11, Zagreb
www.stocitas.org

Internet pretprodaja:
Mail sa subjectom "Dub Inc." poslati na tickets@rocklive.hr,
napisati ime i prezime te kontakt broj. Ulaznice se pouzećem šalju na kućnu adresu, a uz cijenu ulaznice plaća se i poštarina.
Upad za after party iznosi 25 kn!

promo girl // 23/03/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Frenkie najavio svoj deseti album

Frenkie najavio svoj deseti album "Manifest"

| 23/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: KEKAL počinje s akustikom kao K432

KEKAL počinje s akustikom kao K432

| 22/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Mater Dolorosa", četvrti album MÓÐIR u ovoj godini

| 20/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*