home > njuz > 10. SEASPLASH najavljuje nove izvođače!

kontakt | search |

10. SEASPLASH najavljuje nove izvođače!

Uz već potvrđene legende britanske glazbene scene Dreadzone, Ruts DC i Vibronics, na desetogodišnjici Seasplash festivala koji se održava od 19. do 22.07. na Tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule će nastupiti i veteran UK duba Jah Free, poznati poljski reggae dub bendovi: Paprika Korps i Ragana, francuski veseljaci Joke, te hrvatski sastavi: Brain Holidays, Dubble i Digitron Sound System.
[ Lokacija festivala ]

Lokacija festivala

Za sve koji vole ritmove reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, dubstep, jungle, drum'n'bass, hip-hop, elektronske i plesne glazbe, pozitivnu i veselu atmosferu, ples do ranojutarnjih sati, sunce i more, Seasplash je osigurao uvjete za idealno festivalsko ljetovanje: 4 dana cjelodnevnog glazbenog programa koncerata, dj-eva, vj-eva i soundsystema na pet pozornica, dnevne programe na plaži, zabave na brodovima, popratni kulturni i zabavni program, rasta basket cup, radionice, bazar, chill out zonu, prijevoz posjetitelja do Pule i natrag autobusom i brodom...i 4 dana besplatnog organiziranog kampinga za posjetitelje festivala!

Na pet pozornica: Livesplash stage, Soundsplash stage, Dubsplash stage, Electrosplash stage i Chillsplash stage ove godine će nas uz već najavljene Dreadzone, Ruts DC i Vibronics zabavljati:

Jah Free (link) uvijek rado viđen gost, veteran britanske dub scene, pjevač, glazbenik i dj, dub aktivist, kojemu će mu ovo biti drugi nastup na Seasplashu i tvrđavi Punta Christo. Poznat je i po suradnjama s brojnim glazbenicima Jah Shaka, Iration Steppaz, Zion Train, Lee Scratch Perry & Mad Professor. ..
[ Jah Free ]

Jah Free

Paprika Korps (link) koji nam donose originalnu reggae, dub i punk kombinaciju i predstavljaju novi šesti album "Metalchem". Jedan su od najpoznatijih reggae i alternativnih bendova iz srednje i istočne Europe i iza sebe imaju nastupe u 25 zemalja.
[ Paprika Korps ]

Paprika Korps

Joke (link) iz Francuske u postavi bubnjevi, bas, gitara, brass sekcija, pjevač i DJ-a, na jedinstven način spajaju rock, funk, dub, reggae, hip-hop, ska, punk... Najpoznatiji su po veselim, energičnim nastupima i odličnoj i pozitivnoj koncertnoj atmosferi.
[ Joke ]

Joke

Ragana (link) su nastali kao session bend članova renomiranih poljskih reggae sastava: Bakshish, Paprika Korps i Lion Vibration, da bi se proslavili uspješnim debijem "Many Reverbs To Cross" izdanim u UK-u. Ovo im je prvi nastup u Hrvatskoj, gdje dolaze s aktualnim drugim albumom "A Long Delay Ago"
[ Ragana ]

Ragana

Brain Holidays (link) su autori prvog "čistokrvnog" domaćeg reggae albuma "Stereo Roots". U doba sveopće digitalizacije i dizajniranja zvuka, vraćaju se na ishodište Roots-a, zvuka s početka 70-tih, i trenutno snimaju novi materijal "Save piece - Babylon delete".
[ Brain Holidays ]

Brain Holidays

Dubble (link) su novi sastav na hrvatskoj sceni koji su osnovali Vanja O. i Jadranko K. - Dubolik (ex Radikal Dub Kolektiv), karakterističan po tzv. UK Dub zvuku, bržeg tempa, protkan efektima i čvrstim bas linijama, uz primjese dubstepa i trancea.
[ Dubble ]

Dubble

Digitron Sound System - Balkan Dub Defenders (link) nastao je od članova Radikal dub kolektiva i Bamwise-a s ciljem promocije tradicionalne dub/reggae soundsystem kulture, UK dub/steppas i heavy dub glazbe.
[ Digitron Sound System ]

Digitron Sound System

Festivalske ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 250 kuna do 01.05., od 01.05. do 01.06. 280 kuna i od 1.06. do 19.07. 310 kuna u svim poslovnicama Ticketpro-a ili online putem www.ticketpro.hr. Festivalske ulaznice uključuju besplatno kampiranje, a uskoro kreću u ponudu i dodatne mogućnosti smještaja (Autokamp & Hostel Puntižela, apartmani, hoteli...)

Više informacija o festivalu i izvođačima potražite na:
www.seasplash.net
www.facebook.com/seasplash.festival
www.facebook.com/events/196376820471887

promo guy // 07/04/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*