home > njuz > GRIČEVANJE TRAŽI SVJEŽU KRV - Natječaji

kontakt | search |

GRIČEVANJE TRAŽI SVJEŽU KRV - Natječaji

Demonique - natječaj za demo bendove

Gričevanje traži mlado glazbeno meso! Put do gore nije nikad bilo lakši, a Gričevanje poziva sve demo bendove da se prijave na natječaj Demonique na kojem će dati svježu krv našim koncertnim nastupima.
Vašu paranormalno dobru glazbu prijavite na naš facebook profil. Nakon toga će žiri sastavljen od predstavnika pokrovitelja festivala Tuborga, medijskih pokrovitelja i izdavačkih kuća odlučiti o 3 najbolja benda koja će nastupati u Bon Bon baru u subotu 13. travnja od 13 do 14 sati. No to nije sve, publika će imati završnu riječ, te će, po njihovom odabiru preko glasačkih listića, na samom koncertu biti odabran najbolji od ta 3 benda koji će svirati na zatvaranju Gričevanja 14. travnja kao predgrupa sastavu Urban&4.
Postanite dio gornjogradskih legendi i prijavite se na naš facebook - pošaljite nam soundcloud / bandcamp / youtube link. Postavite link na svoj rad s naslovom "Demonique - nove legende Griča". Žanrovskih ograničenja nema, pozivamo sve glazbenjake da prijave svoje radove. Jedini uvjet je da, u slučaju odabira, možete osigurati svirku do najduže sat vremena.
Prijave traju do početka Gričevanja 4. travnja. 2013.
http://www.facebook.com/gricevanje

Strašno dobra priča

Gričevanje vam daje priliku da uplašite cijeli Gornji grad sa svojom strašno dobrom pričom.
Ako ste jedan od onih koji vole iskakati iz grma i plašiti prolaznike, pričati najstrašnije priče na kampiranjima, volite hororce, ili jednostavno želite pisati strašne priče, otpustite maštu s lanca i pošaljite nam priču od koje će se svi na Griču upiškiti u gaćice od straha. Radnja priče ne mora biti isključivo vezana uz Grič i strašne gornjogradske legende, ali namjera je da sa svojom jezivom pripovjetkom prestrašite one koji slušaju ili čitaju. Priča može biti duga najviše 800 riječi. Autori čije priče odaberemo za čitanje mogu donijeti svoju glazbenu podlogu za vrijeme čitanja.
10 najboljih priča prethodno će odabrati žiri, a najbolje priče će se nakon prestanka glazbenog programa uz svijeće čitati u bonbon baru pred publikom, a osvajanju titule najstrašnije priče pomaže i najveći vrisak publike. Najbolju i nastrašniju priču odabranu na čitanju promovirat ćemo po našim stranicama i društvenim mrežama, kao i na stranicama medijskih pokrovitelja Gričevanja. Naši će sponzori svima koji su odabrani osigurati strašno dobre poklon pakete.
Radove prijavljujete na naš e-mail info@gricevanje.com s naznakom "Strašno dobra priča".
Prijave traju do početka Gričevanja 4. travnja. 2013.

Strašno dobra špica

Želite da vaša scena iz filma bude poznatija od one iz Hitchochkovog Psychoa? Gričevanje nudi priliku da Gornji grad zavijete u strašno dobru špicu koja će natjerati sve posjetitelje da pojedu noktiće od straha.
Gričevanje poziva sve koji se amaterski ili profesionalno bave filmom, animacijom, programiranjem, video mappingom ili drugim tehnikama i vještinama za obradu slike i zvuka da njihov rad konačno vide tisuće ljudi. Žanrovski se radovi trebaju vezati uz strašne horor priče koje ne moraju nužno biti vezane uz Grič, ali trebaju biti u granicama dobrog ukusa i mogu trajati najduže 30 sekundi. Radove možete snimiti mobitelom, fotoaparatom, kamerom, a i poslati nam svoje animacije i 3D mapping rješenja. Svaki uradak treba završavati s logom Gričevanja. Organizatori će osigurati vizuale Gričevanja koje možete koristiti u svojim radovima.
Žiri će odabrati 3 najbolja uratka koja će se vrtiti na glavnoj pozornici prije koncerata i to pred nekoliko tisuća ljudi na fasadi Galerije Klovićevi dvori. Od tri finalista koje je odabrao žiri, organizatori Gričevanja odabiru pobjednika koji će, uz nagrade pokrovitelja, za nagradu biti angažiran da proizvede najavni jingl za slijedeće Gričevanje. Radove ćemo promovirati na našim stranicama i facebooku, a objavit ćemo ih i na stranicama naših medijskih pokrovitelja nakon završetka Gričevanja.
Radove prijavljujete na naš e-mail info@gricevanje.com s naznakom "Strašno dobra špica".
Prijave traju do početka Gričevanja 4. travnja. 2013.

promo girl // 25/03/2013

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*