home > njuz > The National na trodnevnoj mini turneji u Šibeniku!

kontakt | search |

The National na trodnevnoj mini turneji u Šibeniku!

Šibenik ušao u probrano društvo gradova: New York, Chicago , Toronto i Austin !
[  ]

Omiljeni rock'n'roll izvođači milijuna fanova diljem svijeta, bend The National održat će čak tri uzastopna koncerta u Šibeniku u sklopu prvog izdanja SuperUho Festivala! Naime, nakon što je koncert zakazan za 2. kolovoza na tvrđavi Svetog Mihovila nedavno rasprodan, organiziran je dodatni, novi koncert i to 1. kolovoza, a koji će se održati u spomenutoj, restauriranoj tvrđavi Svetog Mihovila, niti dva mjeseca nakon njenog otvaranja. Novi koncert tako postaje dio trodnevne mini turneje benda The National po Šibeniku, čime taj grad staje uz bok svjetskim gradovima poput New Yorka, Chicaga, Toronta i Austina!
O pojedinostima i zanimljivim detaljima novonajavljenog koncerta The National u Šibeniku govori direktor festivala Mate Škugor:
[ TVRĐAVA SV. MIHOVIL ]

TVRĐAVA SV. MIHOVIL

"Budući je sada potpuno jasno da će dnevne ulaznice za prvi dan festivala SuperUho biti rasprodane, a kako je njihov samostalan koncert na Tvrđavi Svetog Mihovila rasprodan još prije tjedan dana, s grupom The National dogovoren je još jedan nastup koji će se na Tvrđavi Svetog Mihovil održati u petak 01. kolovoza 2014. Iznimno nam je zadovoljstvo što je s ovim koncertom Šibenik ušao u probrano društvo gradova u kojima su The National dosad svirali tri dana u niz,u a to su ni manje ni više nego New York, Chicago, Toronto i Austin. Budući je u svim navedenim gradovima, a uvjereni smo da će tako biti i u Šibeniku, značajan dio publike pohodio sva tri koncerta, tako su se liste izvedenih pjesama uvelike razlikovale, ili da budem precizniji, čak 40% izvedenog materijala je bio različit".

"Objava ovog nastupa dijelom je najave zadnjih koncerata koje će The National odsvirati u sklopu turneje duge godinu i pol, a kojom promoviraju aktualni album "Trouble Will Find Me". Tako je Hrvatska među onim rijetkim zemljama koje su se našle u prvoj i zadnjoj objavi vezanima uz tu turneju, nakon koje The National neće biti koncertno aktivni barem dvije godine
", zaključio je Škugor.Broj ulaznica za nastup 1. kolovoza benda The National u sklopu mini turneje po Šibeniku na tvrđavi Sveti Mihovil bit će limitiran na 800. S obzirom da je koncert sjedeći, ulaznice će biti numerirane čime će svakom posjetitelju biti omogućen intiman i neometan doživljaj koncerta.Ulaznice po cijeni od 220kn mogu se kupiti od petka, 18. srpnja na sljedećim prodajnim mjestima:
Šibenik (od 09:00) - Dallas Music Shopu Šibenik (Kralja Tomislava 4) i klubu AZIMUT (Obala Palih Omladinaca 2
Split (od 12:00) - Dallas Music Shop (Narodni trg 14)
Zagreb (od 16:00) - Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark knjižari ( Berislavićeva 13)

Na samom ulazu ulaznice će koštati 250kn.

NAPOMENA: Posjetitelji kojima više odgovara termin 1. kolovoza na tvrđavi Sv. Mihovil, a već su kupili dnevnu ulaznicu za prvi dan SuperUho Festivala (3. kolovoza), iste mogu zamjeniti za koncert na tvrđavi na mjestima na kojima su kupili dnevne ulaznice.

promo guy // 17/07/2014

Share    

> njuz [last wanz]

cover: NOVA IZDANJA: Malady Lane, Mary May, Hibrid, Amio ft. Pi, Jastuk, Sten Mol, Anna Moor, Anatron.

NOVA IZDANJA: Malady Lane, Mary May, Hibrid, Amio ft. Pi, Jastuk, Sten Mol, Anna Moor, Anatron.

| 02/07/2020 | terapija |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Luddit, AmanZaman, The Cockblockers, Elisha, Sitzpinker, Them Moose Rush, Roberto Vodanović Čopor, Prljave sestre.

NOVA IZDANJA: Luddit, AmanZaman, The Cockblockers, Elisha, Sitzpinker, Them Moose Rush, Roberto Vodanović Čopor, Prljave sestre.

| 24/06/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Boogaloo ovaj vikend otvara ljetnu terasu s bogatim programom!

Boogaloo ovaj vikend otvara ljetnu terasu s bogatim programom!

| 20/06/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Garage In July, Kurve, Officer Down, Two-Stroke Engine, Mark Mrakovčić, Ivan Grobenski, Tate Romanova, BoBo ft. Radiofonik, Majkan, Gane RImatore.

NOVA IZDANJA: Garage In July, Kurve, Officer Down, Two-Stroke Engine, Mark Mrakovčić, Ivan Grobenski, Tate Romanova, BoBo ft. Radiofonik, Majkan, Gane RImatore.

| 19/06/2020 | terapija |

>> opširnije


cover: FERRAGOSTO JAM UZ NOVI LINEUP POTVRĐUJE ODRŽAVANJE OVOG LJETA!

FERRAGOSTO JAM UZ NOVI LINEUP POTVRĐUJE ODRŽAVANJE OVOG LJETA!

| 17/06/2020 | promo guy |

>> opširnijewell hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*