home > njuz > Nova izdanja - MONOX i MANNTRA, OTROVNA KRISTINA, SHE LOVES PABLO

kontakt | search |

Nova izdanja - MONOX i MANNTRA, OTROVNA KRISTINA, SHE LOVES PABLO

Jedno od, u zadnje vrijeme, najiščekivanijih domaćih metal izdanja svakako je ono grupe Monox. Nakon što su zadnjih godinu dana iz njihovog tabora na kapaljku curile vijesti o radu na njemu, došlo je vrijeme da ga napokon i predstave ne samo domaćoj, nego i svjetskoj publici. Album naziva "Perception Changes" bit će objavljen u petak 27.02.2015. u fizičkom i digitalnom izdanju, a da dečki ozbiljno razmišljaju o inozemnom tržištu najbolje govori podatak da je lansiranje albuma u svijet na sebe preuzela jedna inozemna PR agencija što predstavlja jedinstven potez na domaćoj metal sceni. Njihovu kvalitetu prepoznala je jedna od najuglednijih metal PR agencija svijetu - njemački Sure Shot Worx koja je zaslužna za karijere dobro poznatih velikana poput Emperor, Children of Bodom, At the Gates, Gojira, Opeth i mnogih drugih te je samo za nadati se da će i Monox krenuti njihovim putem. Na albumu se nalazi 9 pjesama modernog groove/death metala snimljenih pod producentskom palicom Igora "Meister" Malečića, a prva od njih "Perfect Sky" putem video spota bit će predstavljena u ponedjeljak 02.02.2015. Već i prije službenog izlaska Monox kreću sa koncertnom promocijom pa će tako posjetitelji njihovih koncerata 07.02. u Rijeci (Palach) te 13.02. u Zagrebu (Močvara) biti u prilici prvi na svijetu poslušati i kupiti album čije će se predstavljanje tijekom godine nastaviti brojnim koncertima u regiji i Europi.

----------------------------------------------------------------------------------

Novi Manntrin album pod imenom "Venera" izaći će 26.02 pod okriljem Croatia Recordsa. Nakon više od godinu dana rada na novom albumu, Manntra je snimanje i produkciju privela kraju i najavila izlazak albuma krajem drugog mjeseca.
Sretni smo što će novi album konačno ugledati svjetlo dana i što možemo ljudima predstaviti što smo radili zadnjih godinu dana. Pjesme na Veneri su odraz naših iskustava koje smo prikupili tokom snimanja, turneja, suradnji i nastupa. Ta iskustva dodatno su nas izgradila kao bend i učvrstila naš zvuk, tako da će album i dalje imati naš prepoznatljivi stih ali i dodatnu dozu ozbiljnosti i odlučnosti i novih iznenađenja.
Pjesme poput Mornara i Vile koje su već bile svirane uživo, ovaj put naći će se na nadolazećem albumu uz nove nikada predstavljene pjesme.
Uz album, najavljen je i novi spot za pjesmu "Put" u režiji Filipa Filkovića koji je surađivao sa brojnim domaćim izvođačima.

----------------------------------------------------------------------------

Zagrebački bend Otrovna Kristina predstavlja se domaćoj publici debitantskim singlom "Poljubi me u treće oko".

Otrovna Kristina novi je band na regionalnoj rock sceni. Zagrebačka trojka posegnula je daleko u rock prošlost, naslonila se na paletu utjecaja u rasponu od Led Zeppelin i Black Sabbath do Bijelog Dugmeta, dodala tome dašak današnjeg vremena kroz opus Jack Whitea, i spremila debi album koji se na tržištu očekuje sredinom proljeća.

Najavni single najmirnija je skladba u njihovom katalogu, mistična i retro "Poljubi me u treće oko", koja danas kreće put radio postaja.



Band će krajem proljeća i kroz cijelo ljeto biti koncertno aktivan u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

--------------------------------------------------------------------------------

Zagrebački groove rock band She Loves Pablo predstavljaju video spot za novu pjesmu "Center of the Earth". Video dolazi u pravo vrijeme, pred njihov nastup u Palachu 14. veljače, te ususret dvodnevnom festivalu House Of Pablo u Tvornici kulture 20. i 21. veljače.



Priliku da čujete ovu, ali i sve najpoznatije She Loves Pablo pjesme uživo, imate već 14. veljače u riječkom klubu Palach te 20. i 21. veljače na dvodnevnom House of Pablo festivalu u zagrebačkoj Tvornici kulture. Uz She Loves Pablo tom prilikom nastupit će i bendovi koji čine ovaj kolektiv glazbenika - Muscle Tribe of Danger and Excellence, Killed a Fox, Straight Outta Fridge, Malady Lane, Reflex Kid uz posebne goste Elephant Stalker i Mahatmu.

Kupci festivalskih ulaznica na poklon dobivaju prvu kompilaciju kolektiva glazbenika House Of Pablo. Svoj će primjerak CD-a dobiti na festivalu i imati ih priliku ekskluzivno preslušati tjedan dana prije nego ih izvođači uploadaju na svoje Bandcamp i You Tube kanale.

terapija // 29/01/2015

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*