home > njuz > Nikad sadržajem bogatiji Tabor Film Festival objavio kompletnu satnicu!

kontakt | search |

Nikad sadržajem bogatiji Tabor Film Festival objavio kompletnu satnicu!

Nikad sadržajem bogatiji Tabor Film Festival objavio kompletnu satnicu!

Tabor Film Festival, sadržajem najbogatiji festival u Hrvatskoj i regiji, objavio je kompletnu satnicu za sve glavne i dodatne programe. Preko 200 kratkometražnih filmova, više od 30 glazbenih izvođača na pet pozornica, predavanja, radionice, promocije knjiga, izložbe, tjelovježba i povorka oldtimera zgusnulo se u samo četiri dana od 6. do. 9. srpnja. Organizatori su obznanili da je festivalskih ulaznica ostalo manje od 200, a njihova cijena u pretprodaji koja traje do srijede je 195 kuna.
[  ]

Raspored i satnicu pogledajte ovdje: http://taborfilmfestival.com/2017/index.php/hr/program-2/raspored/

Glavni filmski program Tabor Film Festivala obiluje sjajnim naslovima u konkurenciji za nagrade festivala. U ovogodišnjem međunarodnom natjecateljskom programu posjetitelji Tabora moći će uživati u tridesetak vrhunskih ostvarenja kratkog metra, među kojima će se naći i nekoliko pobjednika svjetskih festivala, a domaća konkurencija uz probrane recentne naslove donosi i dvije svjetske festivalske premijere: dokumentarac o slovenskim lovačkim običajima i ritualima "Lovačka sreća" Maje Alibegović, te eksperimentalni film "Tutasputa" u kojem se redateljica Ane Paške poigrava sa žanrom westerna. Popratni filmski program donosi retrospektivu slovenske redateljice Špele Čadež, najbolje filmove poljske animacije, filmove Marijana Lončara u programu "Zagorski specijal", izbor filmova Michaela Pattisona, program Europske filmske akademije "Kratko je bitno!", filmove festivala filmova za djecu KIKI te poseban program filmova na temu izbjeglištva pod nazivom "Granice prihvaćanja" u suradnji s inicjativom Dobri domaćini. Poseban doživljaj gledanja filmova, kao i zadnjih godina, donose programi "Sound&Vision" s glazbom izvođenom uživo, te "Noć žive publike".

Tabor Film Festivala imat će i vrlo bogatu glazbenu ponudu. Na čak pet pozornica koliko ih ima ove godine nastupit će Urban & 4, Let 3, Matija svira Arsena, My Baby, Jimmy Stanić & Sexy Boys, Kries (powered by Dobri domaćini), M.O.R.T., Antenat, Stems, Stray Dogg, Foltin, Žen, Oridano Gypsy Jazz Band, Kozmodrum, DJ Venom, Porto Morto, Lovely Quinces, Ufoslavians (dj set), J.R. August, Dr. Smeđi Šećer, persons from porlock, All Strings Detached, dRUMELODY, M.I.L.E., Haris Pilton, Dječak iz Vode, Univerzitas i pobjednici natječaja za bendove Achromatic Attic i Haiku Garden.

TFF warm up plejlista: http://bit.ly/2tl1rO1

Osim već spomenutih glazbenih imena, posjetitelji će moći uživati u prekrasnom ambijentu i akustici dvorca na Tabor Varosh stageu, dočekati zalazak sunca uz pogled na zagorske brege na Sunset stageu (powered by Radio Študent), plesati do zore na Goulash Disko stageu ili uživati u hrani, dobroj kapljici i jazzu u restoranu Grešna gorica. Novitet su i koncerti u Sobi za mučenje i Dvorskoj kapelici.

Posebnost festivala su i dodatni sadržaji kao što brojna predavanja, promocije knjiga, radionice, izložbe, tjelovježba, vrtić za djecu i povorka oldtimera. O budućnosti obrazovanja kroz film i glazbu govorit će Boris Jokić, jedan od najvažnijih aktera kurikularne reforme. Promocija knjige "Vjera u dijalog" autora Zorana Grozdanova i Nebojše Zelića bit će prava prilika za razgovor između sekularnog i religijskog, a knjigu "Horizonti ateizma: prepiska o vjeri, znanosti i smislu života" predstavit će njeni autori Pavel Gregorić i Željko Porobija, dvojica ateista sasvim različitih životnih puteva. Radionicu snimanja i fotografiranja dronom vodit će Ivan Vidaković iz HexaWorxa dok će za dvodnevnu radionicu o osnovama dj-inga zadužen biti višestruko nagrađivani DJ Venom. Senegalski glazbenici Commi Balde i Abi Seydi vodit će radionicu "Afro Djembe Dance" u kojoj će se osim sviranja afričkih instrumenata učiti i prigodan ples (powered by Dobri domaćini). Prijave za sve radionice obavezne su do 5. srpnja na radionice.tff@gmail.com. Umjetnica Vanda Kreutz predstavit će se svojom instalacijom "Nevidljivo" u kojoj istražuje fenomen digitalnog svjetla koje ljudskom oku postaje vidljivo tek putem digitalne kamere, dok će se multimedijalni umjetnici Vladimir Frelih i Dragan Matić predstaviti "Sifonijom" u kojoj performativnim videima duhovito naglašavaju apsurdnost ljudskih aktivnosti, posebno na prostoru zapadnog Balkana. "No hangover workout" je raznolika jutarnja tjelovježba u kojoj će sudionici protegnuti svoje mišiće i koščice i pripremiti se za nadolazeći dan, a sve to pod vodstvom instruktorice yoge i pilatesa Ive Sirotić. Tjelovježba je idealna u kombinaciji s Veronika Mamurluk Kornerom na kojoj će se svaki dan liječiti glavoboljček u suradnji s mini mljekarom Veronika iz Desinića. U suradnji s inicijativom Dobri domaćini organiziran je i dječji vrtić s radionicama svaki dan od 14 do 20h. Nipošto ne bi valjalo propustiti ni povorku oldtimera u suradnji s Hrvatskim oldtimer savezom u subotu, 8. srpnja.

Festivalske ulaznice mogu se kupiti po pretprodajnoj cijeni od 195 kuna, na ulazu će koštati 240 kuna. U prodaji su i dnevne ulaznice s cijenama 65/80 kuna za četvrtak i nedjelju odnosno 85/100 kuna za petak i subotu. Kamp koji je otvoren dan prije i nakon Festivala je uključen u cijenu, a rezervacije su obavezne na kamp.tff@gmail.com.
[  ]

Posjetitelji TFF-a će uz predočenje ulaznice vozaču moći ostvariti kupnju jednosmjerne karte s popustom od 30%, te povratne karte s popustom od 50%. Kupnja karata na drugim prodajnim mjestima osim autobusa Presečki Grupe nije moguća. Redovne popodnevne linije Zagreb-Desinić će po potrebi prometovati do podnožja Tabora, dok će linija 04:15 Desinić-Zagreb u petak, subotu i ponedjeljak te linija 05:50 Desinić-Zagreb u petak, subotu, nedjelju i ponedjeljak kretati od podnožja Tabora s pet minuta ranijim polaskom nego iz Desinića. Vozni red može se provjeriti na
http://www.presecki.hr/promet/hr/prijevoz/. Svi posjetitelji imat će popust od 50% na ulaznice za Terme Olimia i Terme Tuhelj koje se nalaze nedaleko od Desinića.

PRODAJNA MJESTA:
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Krčma Polanović, Matije Gupca 36, Zabok
Caffe bar Mala Ramona, Trg Ljudevita Gaja 1, Krapina
Pizzeria Ramona, Stjepana Radića 9, Pregrada
Grešna Gorica, 49216, Desinić
ONLINE: http://bit.ly/2nhm7lN

Web: http://taborfilmfestival.com/2017/index.php/hr/
Facebook event: http://bit.ly/2mhEsBu
Facebook page TFF: http://bit.ly/2mwPT8X

promo guy // 04/07/2017

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*