home > njuz > NOVA IZDANJA: Vohess, Snooze In Motion, Rezerve, PSI, The Sepia Sisters, Condemnatio Cristi, Bajaga.

kontakt | search |

NOVA IZDANJA: Vohess, Snooze In Motion, Rezerve, PSI, The Sepia Sisters, Condemnatio Cristi, Bajaga.

01. VOHESS - NOVI SINGL!

Vohess je metal bend formiran sredinom 2015. godine u Zagrebu. Kombinira izvornu energiju black metala sa naglašenim utjecajima iz ostalih žanrova, stvarajući jedinstvenu atmosferu i zvuk.

Prvo izdanje, Vehemence, je snimljeno u siječnju 2016. godine u studiju Klaonica. Za mix i master je bio zadužen Mitja Greifoner. Materijal je objavljen 19. veljače 2016.

Single In Ahrimans Wake je snimljen u prosincu 2017. godine u studiju Depth. Za mix i master je bio zadužen Filip Sertić, a za artwork Cao Oac.



02. SNOOZE IN MOTION - NOVI EP!

"Korova" je drugi EP projekta Snooze in Motion, koji donosi četiri pjesme o: ekologiji, depresiji, zboru lišajeva, Marku Spitzu u komi, zapaljenim krilima, krvi, ljubavi, modrim fenjerima, ubojitim lasicama, sjenama, supersoničnim čarapama, zaljubljenosti, ribljim migracijama, klimatskim promjenama, divu koji svira sitar i sličnim temama.



03. REZERVE - NOVI SINGL!

"Koga briga za zvijezde" je posljednji singl koji najavljuje dugoočekivani prvijenac "Ravno u zamku" makarskog r'n'r benda Rezerve.

Nakon "Ne voli, ne voli", "Madone" i "Potoci suza" Rezerve za videospot novog singla ponovno angažiraju talentiranog splitskog režisera Milana Latkovića koji uz pomoć Duje Kundića i Marina Marinija snima još jedan zanimljiv videospot. Uz gitaristu benda Antu Puharića u spotu se pojavljuju fantastične glumice Đana Kuzmanić, Uršula Najev i Zorana Kačić Čatipović.

Za glazbenu produkciju, kao i do sada, zaslužan je Tomislav Miladinović, inače bubnjar Rezervi.
Pjesma "Koga briga za zvijezde" otvara album "Ravno u zamku" koji bi uskoro trebao izaći pod okriljem diskografske kuće Croatia Records. Uz tučepski studio, dio albuma sniman je u RSL studiju u Novom Mestu uz pomoć Mark Mrakovčića. Prvo je to izdanje benda nakon EP-a "Evo Rezerve!" iz 2014. godine.



04. PSI - NOVA PJESMA!

Beogradski Psychobilly trio PSI objavili spot za pesmu "Vreme je" sa aktuelnog albuma
"Tik, Tak" koji je objavljen za izdavačku kuću Mascom Records 2017.

Ovog puta se bend bavi misterijama istoćnih kapija Beograda i pokušava da razreši misteriju ukletih udovica.

Bend je do sada objavio četiri video singla, a u pripremi je i peti koji planiraju da objave početkom maja.

Članovi benda su : Saša Jovanović Jovandeka vokal i gitara, Dane Ćeranić kontrabas i vokal, Marjan Terzić bubanj i vokal

Spot režirao i snimio Nebojša Simeunović Sabljar iz grupe Dža ili Bu



05. THE SEPIA SISTERS - NOVI SINGL!

Nakon objavljenog prvog EP albuma pod imenom ''Juvenile Adults'',
sestrinstvo modernog dark wave zvuka 80ih, The Sepia Sisters ponovno opsjeda
naše zvučnike novom pjesmom ''Kids Will Be Kids'', pjesma koja govori o naglom
prekidu mladenačkog načina života i suočavanju novonastalim
obavezama.



06. CONDEMNATIO CRISTI - PRVI SINGL!

Slovenački Condemnatio Cristi izdao je prvi single sa četvrtog albuma Dreamcrusher, koji izlazi u kraju aprila via Mass Catharsis Productions.



07. BAJAGA - NOVI ALBUM!

Bajaga & Instruktori, jedan od najvećih rock 'n' roll bendova s ovih prostora, objavili su novi studijski album "U sali lom". Šest godina od posljednjeg albuma "Daljina, dim i prašina" Bajaga & Instruktori donose nam 9 novih pjesama nošenih prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock poetikom.

Instruktori - Aleksandar Lokner, Žika Milenković, Miroslav Cvetković, Čedomir Macura i Marko Nježić - sjajnom su svirkom ispratili svaki Bajagin stih. Zvuk violine obojao je prvu pjesmu na albumu, žestokim rifom i u Bajaginom stilu refrenom nošenu "Savršen dan" nakon čega slijedi naslovna "U sali lom", kabaretski pogodak i ujedno prvi singl za koji je video spot premijerno prikazan na CMC televiziji.

"Bilo bi lako" predivna je rock balada s daškom countryja nakon koje slijedi metal rifom nošena "Može da te ubije grom". Balada "Rekla si" ljubav smješta između zvukova akustične i pedal steel gitare dok "Loše napisan dan" na momente priziva blues i country. Laganija "Severac" uvest će nas u žestoku "Nikad te više neću zvati" nakon čega smo opet na teritoriju gdje Bajagi nema premca - rock balada "Noćima sanjam". Bonus pjesma, već poznata i 2015. godine objavljena "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj" koju je Bajaga snimio s beogradskim bluzerima Point Blank i gitaristom YU grupe Dragim Jelićem zaključuje album "U sali lom".

Tekstove i glazbu potpisuje Bajaga, osim glazbe za pjesmu "Severac" koju potpisuje Žika Milenković i teksta za pjesmu "Noćima sanjam" koju potpisuje ugledni dramski pisac i scenarist Dušan Kovačević.

Album je sniman u studiju "O" Olivera Jovanovića pod producentskom palicom Saše Habića koji je producirao njihove legendarne albume "Sa druge strane jastuka", "Jahači magle" i "Prodavnica tajni". Master je urađen u legendarnom studiju "Abbey Road" u Londonu, a za dizajn omota zaslužan je Marko Vajagić. Od gostiju na albumu tu su Saša Ranđelović Ranđa (gitara), Davor Rodik (pedal steel gitara), Marko Kuzmanović (bubnjevi) i Nikola Vranjković (gitara).

Album je sve ono što smo navikli dobiti od Bajage: balade koje će se skupa s njim pjevati u jedan glas te žešći rock rifovi koji će nas podsjetiti da je Bajaga još uvijek vjeran čvrstom rock zvuku.

Video spot za pjesmu "U sali lom" premijerno prikazanu na CMC televiziji pogledajte na YouTube kanalu Bajage & Instruktora:

U albumu "U sali lom" koji su u koprodukciji objavili Croatia Records i PGP RTS možete uživati na svim digtalnim platformama dok će se fizičko izdanje po cijeni od 99 kuna moći nabaviti od petka 27. travnja:

iTunes
https://www.deezer.com/hr/album/61544652
Deezer
http://itunes.apple.com/us/album/id1373153991
Spotify
https://open.spotify.com/album/4gisIeyp3rQUvfm5UFYP3D
Smart URL
http://hyperurl.co/t7s96p

promo guy // 20/04/2018

Share    

> njuz [last wanz]

cover: MATEJ KRAJNC ima novi singl o Horviju

MATEJ KRAJNC ima novi singl o Horviju "Horvi izzove Krajnca na trganje listkov s koledarja za leto 2024" u stilu - SUICIDE!

| 18/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: kolekcija Black Paintings Francisca Goye u audio formatu IO!

kolekcija Black Paintings Francisca Goye u audio formatu IO!

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover:

"Angel for the masses" novi spot dreDDup

| 17/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Rane" - nov singl i video benda Lelee

| 15/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: nova pjesma benda Kensington Lima zove se

nova pjesma benda Kensington Lima zove se "The Beat That Saved Our Lives".

| 15/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*