home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Zora" - novi singl korčulansko-zagrebačkog sastava Luxus Lord

| 24/09/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: umro Richard H. Kirk, alfa i omega Cabaret Voltaire (21/03/1956 - 21/09/2021)

umro Richard H. Kirk, alfa i omega Cabaret Voltaire (21/03/1956 - 21/09/2021)

| 22/09/2021 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Pljugu stiskat" četvrti singl kao uvod u debi album Šarene Pojave

| 17/09/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: REBEL STAR najavljuju album novim singlom

REBEL STAR najavljuju album novim singlom

| 16/09/2021 | pedja |

>> opširnije


cover: 349 i 350 Anatomija Zvuka

349 i 350 Anatomija Zvuka

| 14/09/2021 | wuk |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*