home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover: NOVA IZDANJA: Trokut, Lepša Brena, The Heaps, Krešo i kisele kiše, Silente, Bunu.

NOVA IZDANJA: Trokut, Lepša Brena, The Heaps, Krešo i kisele kiše, Silente, Bunu.

| 30/10/2020 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Mašta" novi singl-video tuzlanskog benda NULA PLUS

| 30/10/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Moćni Porto Morto u predstavi

Moćni Porto Morto u predstavi "Nepoznata iz Seine" redateljice Rajne Racz

| 27/10/2020 | promo girl |

>> opširnije


cover: Završena 10. sezona klubskog programa Distune vam predstavlja

Završena 10. sezona klubskog programa Distune vam predstavlja

| 23/10/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Nord postaje Chasing Nord

Riječki Nord postaje Chasing Nord

| 23/10/2020 | promo girl |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*