home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Proklet bio rock 'n' roll" - knjiga o Baraki i kutinskoj sceni.

| 21/01/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Rasprodane sve early bird ulaznice za Suffocation, objavljene dvije nove predgrupe!

Rasprodane sve early bird ulaznice za Suffocation, objavljene dvije nove predgrupe!

| 21/01/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Valhalla Festival 2020 objavio prve izvođače!

Valhalla Festival 2020 objavio prve izvođače!

| 21/01/2020 | promo girl |

>> opširnije


cover: Buč Kesidi rasprodali SAX!

Buč Kesidi rasprodali SAX!

| 21/01/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Chui, Grešnici, Urban & 4, MRT, Elisha, Acid Hags, Pale Origins.

NOVA IZDANJA: Chui, Grešnici, Urban & 4, MRT, Elisha, Acid Hags, Pale Origins.

| 21/01/2020 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*