home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover: NOVA IZDANJA: Elisha, Justin's Johnson, Široke ulice, Rust Red Romance, She Loves Pablo, Palms Voice, Gene Wossner, Krešo i kisele kiše, Magellano, Cona, RAYnaZ.

NOVA IZDANJA: Elisha, Justin's Johnson, Široke ulice, Rust Red Romance, She Loves Pablo, Palms Voice, Gene Wossner, Krešo i kisele kiše, Magellano, Cona, RAYnaZ.

| 27/05/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Mali pas", novi singl Kipera

| 25/05/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Povodom desetogodišnjice postojanja benda  ŽEN objavio kompilaciju remikseva BLENDER

Povodom desetogodišnjice postojanja benda ŽEN objavio kompilaciju remikseva BLENDER

| 25/05/2020 | promo girl |

>> opširnije


cover: 316 Anatomija Zvuka

316 Anatomija Zvuka

| 20/05/2020 | wuk |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Melissa, Detmeć & Suicidal, Johnny L'Ove, Nina Romić & Milan Glavaški, Špurijus, Anna Moor, She brought me gasoline, Klinika Denisa Kataneca, Činčila, Mokri Nenad, Srđa Simunović...

NOVA IZDANJA: Melissa, Detmeć & Suicidal, Johnny L'Ove, Nina Romić & Milan Glavaški, Špurijus, Anna Moor, She brought me gasoline, Klinika Denisa Kataneca, Činčila, Mokri Nenad, Srđa Simunović...

| 20/05/2020 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*