home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover: NOVA IZDANJA: Trophy Jump, Saša 21, Funk Shui.

NOVA IZDANJA: Trophy Jump, Saša 21, Funk Shui.

| 29/07/2020 | terapija |

>> opširnije


cover: Cross radio 2.0

Cross radio 2.0

| 24/07/2020 | wuk |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Sergio Lounge, At Minimum, Jack The Shaw, The Paints, Be Sharp Band, Ljudi u glavi, Mašinko, Flesh, Them Moose Rush, Flesh Malady Lane.

NOVA IZDANJA: Sergio Lounge, At Minimum, Jack The Shaw, The Paints, Be Sharp Band, Ljudi u glavi, Mašinko, Flesh, Them Moose Rush, Flesh Malady Lane.

| 21/07/2020 | terapija |

>> opširnije


cover: Tri zadnje Anatomije Zvuka

Tri zadnje Anatomije Zvuka

| 20/07/2020 | wuk |

>> opširnije


cover: Novosadski industrial rokeri dreDDup imaju novi spot!

Novosadski industrial rokeri dreDDup imaju novi spot!

| 14/07/2020 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*