home > njuz > INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

kontakt | search |

INmusic festival #15 - Najavljeni Killers i nova cijena ulaznica

Kao i Beck, i Killersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku, a iza sebe imaju 5 studijskih albuma i najavu novog albuma, što znači da ćemo na Jarunu moći čuti pregršt starih hitova i poneku novu pjesmu.



Killers diskografija:

Hot Fuss (2004)
Sam's Town (2006)
Sawdust (2007)
Day and Age (2008)
Battle Born (2012)
Direct Hits (2013)
Wonderful Wonderful (2017)

Inače, 15. izdanje festivala održati će se na poznatoj lokaciji od 22-24.06.2020.

Trodnevna ulaznica za festival košta 499 kn, a sedmodnevna kamperska 250 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili na webshopu festivala, dok je još manja količina blagdanskih paketa ostala u Dirty old shopu po 529 kn.

pedja // 30/12/2019

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Šarena pojava predstavlja se pjesmom

Šarena pojava predstavlja se pjesmom "Ravnoteža"

| 18/04/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: Kompilacijski album

Kompilacijski album "Healing Sounds" objavljen na svim digitalnim platformama

| 16/04/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: Malady Lane - House of Pablo live session

Malady Lane - House of Pablo live session

| 15/04/2021 | promo girl |

>> opširnije


cover: dreDDup imaju novi spot

dreDDup imaju novi spot "The Rolling Sotones"

| 13/04/2021 | promo guy |

>> opširnije


cover: Filip Motovunski osvojio nagradu Ambasador!

Filip Motovunski osvojio nagradu Ambasador!

| 12/04/2021 | promo girl |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*