home > njuz > NOVA IZDANJA: EkAm, Asper, Saša 21, Doktor Bokčilo, Dante Drama & Valentino Bošković, Prljavi Romeo, Abergaz, Stuttgart Online, Tate Romanova, Zebas.

kontakt | search |

NOVA IZDANJA: EkAm, Asper, Saša 21, Doktor Bokčilo, Dante Drama & Valentino Bošković, Prljavi Romeo, Abergaz, Stuttgart Online, Tate Romanova, Zebas.

01. EKAM

Došli smo do kraja jednog dijela priče. Kao što val udara u obalu pa se vraća natrag na pučinu, tako i ovaj Kraj znači samo početak nečeg novog. Prema svim kriterijima moglo bi se reći da je prva cjelina zaokružena i da je album završen. EkAm kažu da je to kraj jedne priče. U današnjem vremenu format albuma znači samo to. Zaokružena cjelina.

EkAm je dosljedno , počevši od 1.10.2019 na svojoj službenoj web stranici https://ek4m.com/
uredno objavljivao svaki od 10 autorskih uradaka, svakog prvog u mjesecu točno u podne.

Vrijeme je za kratki intermezzo i jedino sto možemo očekivati je pitanje sto će se dogoditi 01.09.2020 točno u 12h.

02. ASPER

Asper je mlada glazbenica koja se ove godine posvetila projektu snimanja dvanaest svojih pjesama kako bi ju njeni fanovi mogli slušati i van njenih nastupa te da upozna druge ljude sa svojim radom. U ova depresivna i neizvjesna vremena krize, svi želimo bijeg od problema i nešto pozitivno, ali nekada je potrebno situaciju sagledati ozbiljno pa je pjesma Fasada došla u savršeno vrijeme. To je pjesma koja opisuje naš mentalitet i stanje u društvu koje je u vremenima neizvjesnih situacija još istaknutije.

Fasada je sedmi singl koji je Asper snimila i govori o maskama koje svi nosimo zbog straha od osuda okoline i zabadanja u tuđe živote. Tekst ove pjesme objedinio je sve fenomene našeg društva koji nas opterećuju svojim osudama i normama. Ovaj singl je komentar našeg društva i svakako je jedan od njenih mračnijih singlova.

Odlično je to što se Asper bavi raznim temama pa od nje možete slušati i vesele ljubavne pjesme i one teže tematike poput ove. Popratite ju i gledajte kako se ova glazbenica puna potencijala razvija i raste te uživajte u dobroj glazbi.



03. SAŠA 21

Novi album dostupan na Bandcampu:



04. DOKTOR BOKČILO

Novi uradak od 7 pjesama izbacila je i zagrebačka psychedelic turbofolk metal skupina Doktor Bokčilo:



05. DANTE DRAMA & VALENTINO BOŠKOVIĆ

Jedini hvarski reper Dante Drama i brački astronaut/kantautor Valentino Bošković su udružili snage i na otočkom dijalektu napravili cosmic pop-rock pjesmu nazvanu Alegrija, koja govori o nesretnim, izgubljenim i tužnim ljubavima. Tekst pjesme potpisuje Dante Drama, dok su za glazbu, mix i master zaslužni Branko Dragičević i Josip Radić, odnosno Valentino Bošković.



06. PRLJAVI ROMEO

Prljavi Romeo objavili drugi singl koji će se naći na njihovom trećem albumu koji je u pripremi.



07. ABERGAZ

Sonja Hranjec: "Šaljem link na svoj najnoviji album kojeg sam napisala i snimala sama na stepeništu gdje živim te na praznim parkiralištima velikih trgovina, kada me privremeno nedavni zagrebački potres istjerao sa skvotiranih stepeništa".



08. STUTTGART ONLINE

"Dok hodamo bosi" je ime najnovijeg hit-singla grupe Stuttgart Online. Prvaci beogradske garaže su odlučili da nas obraduju optimističnim zvukom i pozitivnom energijom koja izbija iz svakog takta nove pesme. Spot je snimljen u beogradskom klubu Elektropionir. Režirala ga je i snimila Romana Slačala, kojoj je ovo 5. saradnja sa bendom. "Trudili smo se da napravimo pesmu koja će biti najpozitivnije moguće osveženje u ovom ludom vremenu. A kako bolje odgovoriti na zarazu nego zaraznom pesmom koja krepi dušu i ojačava telo" - Ističu Bojan, Demir i Marko! A nama ne preostaje ništa drugo nego da im se pridružimo i zapevamo "RuTuTuTuTuuuu"



09. TATE ROMANOVA

Splitski bend Tate Romanova predstavlja pjesmu "U bojama", svoj šesti singl kojim najavljuju i debitantski album koji uskoro izlazi za izdavačku kuću Croatia Records. Autori glazbe za pjesmu su Ante Jerončić i Šime Barbarić, a Barbarić potpisuje tekst. Pjesmu su snimali u mostarskom studiju Pavarotti, a za miks i mastering zaslužan je Ivan Božanić. Video za "U bojama" režirao je i montirao Milan Latković iz Kreativne Agencije. Spot je snimljen u predivnom ambijentu sjeverne strane otoka Hvara.



10. ZEBAS

Nakon kratke ljetne pauze bend Zebas izbacuje spot za novi singl, Nastavi plivati.

"Unatoč epidemiološkoj situaciji i nedostatku koncerata ne manjka nam entuzijazma tako da smo odlučili izbaciti naš treći singl po redu. Za jesen pripremamo nove singlove, a nadamo se i skorašnjim koncertima kako bismo publici predstavili naš cjelokupan repertoar." - kažu Zebas.

terapija // 26/08/2020

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*