home > njuz > Veliki Halloween Party i ove godine u zagrebačkom Boogaloou

kontakt | search |

Veliki Halloween Party i ove godine u zagrebačkom Boogaloou

Tradicionalni, ujedno i jedan od prvih Halloween Partya na ovim prostorima u organizaciji programa Twilight i ove će se godine održati u zagrebačkom klubu Boogaloo. Ove godine će, pored dva floora sa raznim dj-evima i nezaobilaznog "spooky" uređenja kluba biti održane i dvije modne revije gdje će se predstaviti dvije mlade dizajnerice iz Zagreba.

Na Twilight flooru će vas zabavljat Tomi Phantasma (Twilight) i Marin (80's Party) koji će vrtiti sve mračne hitove od 80-ih do danas, biti će tu sinth popa, new wavea, darkwavea, gothica, punk rocka, metala,…..

Na velikom platnu će se održati projekcija DVD-a "Helsinky Vampires" poznatih finskih goth rockera The 69 Eyes u sklopu promocije njihovog novog specijalnog box-seta "Goth'N'Roll" u kojem se nalaze reizdanja njihovih najboljih albuma "Blessed Be" i "Paris Kills" te DVD-a "Helsinki Vampires", naravno sa raznim bonusima.

Točno u ponoć će se održati modna revija pod nazivom "Dark fashion show". Prvo će se predstaviti dizajnerica i autorica Ida Šintić, studentica treće godine TTF-a sa svojom "Delicate" kreacijama (www.delicate-style.com). Delicate je brand odjeće inspiriran terminom ''dark art'', a bazira se na gothic, fetish i pin-up stilovima prilagođenim suvremenom i alternativnom načinu odjevanja modernog doba te se suprostavlja konvencionalnoj i monotonoj modi koja prevladava na hrvatskoj modnoj sceni.

Kao druga autorica će se predstaviti dizajnerica Tajana Štasni, vlasnica Aždaja Boutique (www.azdaja-boutique.com ) koji je prvi on-line dućan alternativne odjeće u Hrvatskoj, a u svojoj ponudi sadrži odjeću marke Aždaja, Pleaser, Demonia i New Rock obuću te široki izbor nakita, rukavica i korzeta. U Aždaja Ateljeu moguća je izrada fetish odjeće i korzeta po mjeri i zasada je jedino mjesto gdje se se mogu dobiti korzeti sa metalnim žicama.

Na drugom, Electro flooru gostovati će eminentni njemački Dj Dark Voice (www.myspace.com/djdarkvoice) iz Kölna poznat po radu u klubu Essigfabrik koji će vrtit modernu electro, ebm i industrial glazbu, a kao domaće Dj-evi će se predstavit snage iz redova Cro ebm united teama, Red Lilly i Agyar koji će vrtit glazbu od synthy popa preko old school ebm-a do dark electra.

Boogaloo će biti prigodno ukrašen, a sami posjetitelji će kao i svake godine svojom kostimografijom biti dio interijera tako da možemo sa sigurnošću tvrdit da je ovaj Halloween po svojoj scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno namračniji, a po tome najzanimljivi i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima.
[  ]

Twilight Halloween će se održati u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak 31.10. s početkom u 21 sat a cijena ulaznice je 30 Kn u pretprodaji i 35 Kn na ulazu. Pretprodajna mjesta: Planet Music - Ilica 37, Metal Bar Runa - Opatička 5, Metal Shop Runa - Gajeva 17, Kovač - Masarykova 14, Boogaloo - Av. grada Vukovara 68.

TWILIGHT HALLOWEEN By Tomi Phantasma na 2 Floora
31.10. petak u 21:00
Boogaloo, Av. grada Vukovara 68

TWILIGHT FLOOR:
Tomi Phantasma (Twilight - gothic / new wave / punk rock / metal)
Marin (80's)

DVD projekcija:
THE 69 EYES "Helsinky Vampires" videos
Promocija novog box-seta THE 69 EYES "Goth'N'Roll"

DARK FASHION SHOW
AŽDAJA GOTHIC CLOTHING by Tajana Štasni
www.azdaja-boutique.com
DELICATE by Ida Šintić
www.delicate-style.com

ELECTRO FLOOR:
Dark Voice (Essigfabrik, Köln www.myspace.com/djdarkvoice - electro / ebm / industrial)
Agyar (Cro ebm united - ebm /synth pop)
redlilly Cro ebm united - old school ebm / dark electro)

Pretprodaja (30 Kn): Planet Music - Ilica 37, Metal Bar Runa - Opatička 5, Metal Shop Runa - Gajeva 17, Kovač - Masarykova 14, Boogaloo - Av. grada Vukovara 68 (na ulazu 35 Kn)

promo guy // 23/10/2008

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*