home > njuz > ROKAJ FEST 2009 - Petak, 03/07/2009

kontakt | search |

ROKAJ FEST 2009 - Petak, 03/07/2009

ROKAJ FEST i ove godine donosi 3 dana sjajne svirke, puno dobrih vibracija, preko 30 bendova sa svih strana svijeta i sjajno druženje i zabavu za Rokaj generaciju!

MAIN STAGE

SEXY MOTHERFUCKERS

Veseli i samoironični Zadrani svojom su pobijedom na iDemo festivalu zaslužili čast da otvore ovogodišnji ROKAJ fest. Nakon zagrijavanja koje će odraditi na najvećem slovenskom open air festivalu - Rock Otočcu očekuje ih potpisivanje zasluženog ugovora za Menart. Njihova pjesma "Ajme meni nije mi dobro" već je našla put do mnogobrojnih slušatelja koji se pronalaze u njezinom tekstu, te je zagarantirani hit.

MANDRILI

Nakon objavljivanja trećeg studijskog albuma "Tibet" i promijene imena zbog zahtjeva američkog benda istog imena Mandrili su krenuli žestoko. Na promociji novog albuma u RIjeci 200 ljudi je ostalo ispred kluba, a reakcije kritike i publike više su nego pozitivne! Svoju sjajnu svirku Mandrili će pokazati zagrebačkoj publici na velikom stageu Rokaja u petak.

EMIR & FROZEN CAMELS

Nakon objavljivanja novog albuma "No pasaran" grupa Emir & Frozen Camels (EFC) promovirati će ga svirkom na glavnom stageu ROKAJ Festa. Sjajne kritike i uspjeh u regiji te suradnje s mnogim svjetskim zvijezdama (Cliff Williams iz AC/DC, Lenny Kravitz, Elliott Randall, US blueser Danny Shepard i dr.), i zvijezdama iz naše regije (El Bahattee, Rambo Amadeus, Van Gogh, itd.) EFC su zaslužili svoje mjesto na najvećem rock festivalu u Hrvatskoj.

GATUZO

Žestoki zagrebački garage rock dvojac Gatuzo doalze na Rokaj Fest. U samo par godina postojanja etablirali su se kao jedan od najjačih mladih nadolazećih bendova. Mnogobrojne svirke u zemlji i okolici te osvajanje Porina za album "Noge/ruke/glave" doveli su ih do najave novog albuma čiji izlazak očekujemo u jesen, a prvi singl "Samo čovjek" slušat ćemo u petak na festivalu.

KARAMELO SANTO

Veseli Argentinci KARAMELO SANTO prvi puta stižu u ove krajeve. Ekslkuzivni nastup na Rokaj festu predstavit će Hrvatskoj publici ovaj mnogočlani bend koji je u rodnoj Argentini velik kao npr. Hladno Pivo kod nas! Njihova mješavina LatinSka, Reggae i Punka i zadivljujuća energija zasigurno će im pribaviti nove vjerne fanove na Rokaj Festu.

HLADNO PIVO

Najpopularniji hrvatski rock band Hladno Pivo headlineri su prvog dana ROKAJ Festa. Gajnički punkeri spremaju specijalni show i izbor svojih najboljih pjesama za prvo pojavljivanje na jednom zagrebačkom festivalu! Nakon što su na Jarunu prije godinu dana svirali pred više od 25 tisuća ljudi, što je zablježeno na DVD-u "Knjiga želbe" koju ovom prilikom na "mjestu zločina" promoviraju, pokušat će svojim nastupom na Rokaj Festu ponoviti sjajno raspoloženje te nezaboravne večeri na zagrebačkom moru. Prije svirke na Rokaju pogledajte u četvrtak 25. lipnja na Drugom programu HTV-a u emisiji Vip Music Club LP kratki igrani film u crno bijeloj tehnici, koji su članovi naše najveće rock grupe snimili.
[  ]

SECOND STAGE

ZBUNJENI

Makarski rockeri Zbunjeni upravo su objavili svoj album prvijenac za etiketu Denyken records pod producentskom palicom najeminentnijeg hrvatskog rock producenta Denykena. Svoju žestoku svirku promovirati će na second stageu Rokaj Festa u petak.

GRETTA

Mladi zagrebački rockeri Gretta afirmirali su se bezbrojnim klupskim svirkama i tako si priskrbili ugovor s diskografskom kućom Spona. Nakon sjajnih reakcija na prvi album "Fanatik" ovih dana pripremaju snimanje novoga, a na Rokaju ćemo čuti i nove pjesme.

A ZAR JE TO VAŽNO

Iz Jastrebarskog na Rokaj fest stiže grupa A zar je to važno. Nakon gotovo jednog desetljeća objavili su album prvijenac. Pjesme poput "Krava pase", "Rozi bicikl", "Od brijača do..." i aktualnog singla "Šljaker", sigurno ste čuli na radio postajama! Najposebniji i najoriginalniji ovogodišnji album "O čemu sanja Adam Zemsta iz Triera" predstaviti će i publici na Rokaj Festu!

BEND IZNENAĐENJA

Rokaj fest ove godine svim svojim posjetiteljima priprema bend iznenađenja koji ih očekuje točno u ponoć na second stageu. Ovaj poznati Hrvatski rock bend svojim će mnogobrojnim hitovima sigurno ugodno iznenaditi sve prisutne. Možemo vam šapnuti da će ovo biti njihov prvi nastup na Rokaj festu!

POSTOLAR TRIPPER

Postolar Tripper je veseli bend čiju okosnicu tvori kreativni, originalni radijski dvojac iz Zadra (Davor Valčić i Darko Predragović). S pjesmom 'Tužna priča o selu' koja je postala poznata u svim miljeima refrenom: "Koga, čega, janjetine!" pobrali su simpatije duž cijele Dalmacije. Ovo im je prvo pojavljivanje na jednom velikom festivalu, gdje zatvaraju drugu binu u petak.

promo guy // 29/06/2009

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*