home > njuz > Legendarni Billy Idol dolazi na T-Mobile INmusic festival 2010

kontakt | search |

Legendarni Billy Idol dolazi na T-Mobile INmusic festival 2010

[ Billy Idol ]

Billy Idol

Za sve one koji su oduvijek uživo htjeli čuti hitove poput White Wedding, Dancing With Myself, Hot In The City ili Rebel Yell doći će na svoje jer - legenda i rock ikona Billy Idol po prvi puta stiže u Hrvatsku, na T-Mobile INmusic festival! Billy Idol obilježio je jedan značajan dio glazbene povijesti od osamdesetih nadalje, a njegove su pjesme već dugo vremena sastavni dio radijskog etera. Počevši glazbenu karijeru sredinom sedamdesetih u sastavu 'Generation X', jednim od prvih punk bendova u Britaniji, Billy Idol je ubrzo krenuo svojim putem. Već na prvom albumu našli su se hitovi, a danas i evergreeni, "Hot In The City" i kultna pjesma "White Wedding", koje su ga lansirale u zvijezde. A dalje je sve povijest; slijede hitovi poput "Rebel Yell", "Eyes Without A Face", "Flesh For Fantasy", "Catch My Fall", "Sweet Sixteen", "Mony Mony"... Ono što je najvažnije, Billy Idol danas održava nevjerojatno energične i nezaboravne live nastupe, na kojima bi mu zavidjeli mnogi mladi bendovi koji su "u punom naponu snage", a prošle godine se na njemu gotovo i ne vide. Nakon Download festivala u Velikoj Britaniji, Volt festivala u Mađarskoj i drugih, "The Very Best of Idol" moći ćete čuti na ovo godišnjem T-Mobile INmusic festivalu. Jedinstvena prilika koja se ne propušta!!!

Biografija

Billy Idol rođen je 1955. u Middlesexu, u Engleskoj. Godine 1976. osniva bend Generation X, a nakon razlaza benda Idol odlazi u New York gdje započinje solo karijeru te suradnju s Steveom Stevensom. Hitovi kao što su "White Wedding" i "Dancing With Myself" instantno mu osiguravaju status MTV zvijezde. Svoj prvi album nazvan jednostavno "Billy Idol" izdaje 1982., a ogroman uspjeh postiže drugim studijskim albumom "Rebel Yell" iz 1984., na kojem se nalaze i poznati hitovi "Eyes Without a Face" i "Flesh For Fantasy".

Njegov sljedeći album "Whiplash" iz 1986., pokazuje se kao dostojan nasljednik "Rebel Yella", a donosi hitove kao što su "To Be a Lover", "Don't Need a Gun" i "Sweet Sixteen". Godine 1990. Idol izdaje "Charmed Life" na kojem se nalazi i popularni singl "Cradle of Love", za čiji video uradak iste godine osvaja MTV Music Video Award u kategoriji Best Video from a Film. Uslijedio je "Cyberpunk" 1993., a nakon dvanaestogodišnje diskografske stanke Idol izdaje "Devil's Playground" (2005.) i "Happy Holidays" (2006.), album božićnih pjesama.

Uz studijske albume u njegovoj diskografiji nalazi se i nekoliko live i kompilacijskih albuma od kojih "The Very Best Of Billy Idol: Idolize Yourself" iz 2008. uključuje i dvije nove pjesme "John Wayne" i "New Future Weapon".

Diskografija / Studijski albumi

1982. "Billy Idol"
1984. "Rebel Yell"
1986. "Whiplash Smile"
1990. "Charmed Life"
1993. "Cyberpunk"
2005. "Devil's Playground"
2006. "Happy Holidays"

Billy Idol - White Wedding

Cijene ulaznica za T-Mobile INmusic festival 2010

Festivalske ulaznice (za dva dana):
• 390 kn 01.02. - 17.03.2010. (340 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)
• 440 kn 18.03. - 05.05.2010. (390 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)
• 490 kn 06.05. - 22.06.2010. (440 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)

Dnevne ulaznice:
Dnevne ulaznice bit će dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja po jedinstvenoj cijeni od 350 kn.

Kamperske ulaznice:
• 180 kn 01.02. - 05.05.2010.
• 220 kn 06.05. - 22.06.2010.

Prodajna mjesta
Festivalske ulaznice moguće je kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj.

Online prodaja ulaznica
www.ticketpro.hr

Popusti
• T-Mobile korisnici rezervacijom ulaznice putem SMS poruke ostvaruju popust od 50 kuna (prazna poruka se šalje na broj 2255). Primljenu SMS poruk u potrebno je predočiti pri kupnji ulaznice.
• Srednjoškolci i studenti, bez obzira koju mrežu koriste, mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 290 kn u promotivnom razdoblju od 01.02. - 17.03.2010. ili do isteka zaliha. Broj ulaznica je ograničen. Srednjoškolci mogu ostvariti mogućnost kupovine ulaznice po cijeni od 290 kn uz predočenje osobne iskaznice i potvrde iz srednje škole, a studenti uz predočenje osobne iskaznice i x-ice, potvrde s fakulteta ili važećeg Indeksa.

promo girl // 08/03/2010

Share    

> njuz [last wanz]

cover: NOVA IZDANJA: Trophy Jump, Saša 21, Funk Shui.

NOVA IZDANJA: Trophy Jump, Saša 21, Funk Shui.

| 29/07/2020 | terapija |

>> opširnije


cover: Cross radio 2.0

Cross radio 2.0

| 24/07/2020 | wuk |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Sergio Lounge, At Minimum, Jack The Shaw, The Paints, Be Sharp Band, Ljudi u glavi, Mašinko, Flesh, Them Moose Rush, Flesh Malady Lane.

NOVA IZDANJA: Sergio Lounge, At Minimum, Jack The Shaw, The Paints, Be Sharp Band, Ljudi u glavi, Mašinko, Flesh, Them Moose Rush, Flesh Malady Lane.

| 21/07/2020 | terapija |

>> opširnije


cover: Tri zadnje Anatomije Zvuka

Tri zadnje Anatomije Zvuka

| 20/07/2020 | wuk |

>> opširnije


cover: Novosadski industrial rokeri dreDDup imaju novi spot!

Novosadski industrial rokeri dreDDup imaju novi spot!

| 14/07/2020 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*