home > najawa > drugi rođendan Glazbene Kuće, 16.IX 2017., Glazbena Kuća, Novi Zagreb

kontakt | search |

drugi rođendan Glazbene Kuće, 16.IX 2017., Glazbena Kuća, Novi Zagreb

Ove subote, 16.09.2017. s početkom u 14:00, povodom druge obljetnice novog vodstva Glazbene Kuće organizira se dobro nam već poznat Open Air Festival u dvorištu! Glazbene Kuće u Novom Zagrebu pored Save.
[  ]

Za one koji ne znaju, ovakva događanja organiziraju se s ciljem promocije novih i mladih bandova koji nemaju sredstava i mogućnosti prezentirati se na, nazovimo to "klasičan" način: snimanje spotova, plaćanje radijskog i TV prostora, PR itd...

Glazbena Kuća pruža priliku bandu da sa svojim nastupom privuku pažnju slušatelja tj. gledatelja te na taj istinski način pridobiju svoju publiku zbog koje bandovi na kraju krajeva i sviraju! Svi koji su to osjetili ili i dalje osjećaju kažu da je neopisiv osjećaj, kada sviraš svoju pjesmu, a publika pjeva s vama u glas! To su situacije u kojima se luče ogromne količine seratonina i endorfina.

Hormone sreće ove godine skupa s vama lučit će:

SpokOi
Overpower
KRAYA
Eksodus
StereoNukleoza
Cusravci
Pepel puh
[  ]

Evo i kraćih press materijala svih učesnika ovog open-air jubileja iz pera vodstva Glazbene Kuće:

SpokOi - promocija albuma

Album je sniman kod nas u Glazbenoj Kući pod vodstvenom palicom Damira Ostrugača (snimanje, mix, master, produkcija). Svašta smo prošli u toku snimanja što će vam ekipa otkriti u mnogobrojnim druženjima i gigovima koja ovaj album otvara! Potrajalo je ali ekipa je zadovoljna, a mi ponosni i zahvalni što su nam dozvolili da se upletemo u njihove živote! Zajedno lutamo ovim svijetom iskvarenim i neopisivo smo sretni što ćemo tu cjelinu zaokružiti s promocijom ploče na open air festivalu u našem dvorištu!

KRAYA

Starosjedioc Glazbene Kuće napokon će nastupiti u istoj!
Bez obzira na trnovit put do zvijezda Kraya sigurno neće odustati. Štoviše, dio materijala za novi album je gotov, a trenutno radi i na novim pjesmama. U međuvremenu planira nastupe uglavnom po zagrebačkim klubovima, a svojoj publici jamči tek žestoki zvuk, pozitivnu vibru i puno, puno iskrenog i autentičnog rocka.

Overpower - promocija singlea

Pjesma Deceiver s koja je snimljena i trenutno je u mix fazi biti će prezentirana na open airu, naravno uz ostatak njihvog materijala!

Vratobolno-poskočni metal band iz Zagreba! 2014. izdali album prvijenac Greatness Within koji je širokoručno prihvaćen od domaćih i stranih slušatelja. Svirali u većini popularnih klubova diljem Lijepe naše. U novije vrijeme postava banda se izmjenila gdje je gitarista preuzeo frontmansku palicu, a pridružla im se još jedna gitara. Višebrojni prijatelji kažu da je ovim potezom band napokon sjeo na svoje mjesto. Trenutno rade na novom materijalu od čega pokoju pjesmu već i izvode u živo. Svjesni situacije da od glazbe nema kruha rade isključivo iz ljubavi prema istoj, nakupljeni bijes i negativnu energiju iskaljuju na svojim instrumentima što se itekako može čuti i osjetiti!

EKSODUS

Old school punk rock band od 1983. by Tomy Phantasma! Eksodus je old school punk rock band nastao 1985. od strane ex clanova grupe Skol. Poznati po svirkama sa Pankrtima, UK Subs, GBH, Exploited, Vibrators, Casualties, Restsrts, Anti Nowhete League, Peter & Test Tube Babies,….. Pored svojih starih i novih pjesama sviraju i punk rock klasike poput Vjeran Pas od Termita, Warhead od UK Subs, God Save The Quen od Sex Pistols,…

StereoNukleoza

Trojac koji će vas rasplesat, zabavit i nasmijat do suza! Marko - porodio ga crnac sa razmjene studenata početkom osamdesetih, muzikom se počeo baviti 1992. vidjevši Guns N' Roses na TV-u ! Nikola - rođen sredinom osamdesetih, u muziku ga uvukle šezdesete ! Tomislav - počeo umirati krajem sedamdesetih (tako kaže jer smatra da je svejedno rekao rođen ili počeo umirati), muzikom se počeo baviti iz zajebancije zbog čega se i dalje njome bavi !

Interesi banda: Izvrijeđati cijelu pop i rock estradu, mnoge zašamarati i svakako se kvalitetno družiti (ali samo međusobno, ne zanima nas 'lažno' druženje iliti uvlačenje u dupe bilo kome iz iste branše).
Osobni interesi: "Naravno da želimo zaraditi ! Ali ne želimo sebe prilagođavati drugima, već druge prilagođavati sebi i onome što radimo i volimo."

Cusravci

Kako varaždinski Caffe bar Sloboda ugosti naše bandove tako i mi njihove 🙂
Neobično ime koje se usjeklo u mnoga srca već na prvom koncertu. Neobično izgledamo, neobično zvučimo, neobično se i zovemo. Zapravo smo i promijenili ime. Tako smo neke koncerte svirali kao Area52, ali smo u srcu uvijek nekako bili Cusravci.
Od Ekatarine Velike preko Bijelog Dugmeta, Pink Floyda pa sve do nas samih. Sviramo ono što i volimo, a naš istinski zvuk možete iskusiti na nadolazećim koncertima.

Pepel Puh

Podravski bend koji je teško žanrovski definirati, pjesme ljubavnog, putopisnog i biografskog sadržaja sa zajedničkim nazivnikom- zajebancija i neozbiljnost

SPECIJALNI GOSTI!!!

Bruto Geto
Zgasi svijetla i poslušaj!


Više o bandovima pročitajte na službenoj objavi Glazbene Kuće: https://goo.gl/qCzrqj

Informacije preuzete sa: www.facebook.com/events/262189284283447/?acontext=%7B"source"%3A5%2C"page_id_source"%3A340937082773779%2C"action_history"%3A[%7B"surface"%3A"page"%2C"mechanism"%3A"main_list"%2C"extra_data"%3A"%7B%5C"page_id%5C"%3A340937082773779%2C%5C"tour_id%5C"%3Anull%7D"%7D]%2C"has_source"%3Atrue%7D

terapija // 12/09/2017

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

| 17/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]
  • 18/04/2024 | zg, močvara
    sleepyheads (zg)
    alaska blue (ita)
    regen (slo)
  • 18/04/2024 | zg, vintage industrial bar
    eva braun (bečej)
  • 19/04/2024 | zg, tvornica
    jonathan
  • 19/04/2024 | zg, močvara
    diocletian (new zeland)
    sitis (zg)
    snØgg (slo)
    häxänking (vž)
  • 19/04/2024 > 21/04/2024 | zg, studentski centar
    27. izdanje crš - zagreb comic cona
    ------------------------
    kevlar bikini
    luxus lord
    ka'rah
    biciklić
    jura klavijatura
    ciroza jetre
    gretta
    no more idols
    stare pizde
    pater papula
    ---------------
    ulaz je sasvim besplatan.

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*