home > njuz > Nova izdanja

kontakt | search |

Nova izdanja

drugi singl s EP-a "Ohnokono" izdvojena je pjesma "Oh Would You Be So Kind To Die?" za koju je upravo dovršen video spot.
Spot je animirana akcijska drama koja tematizira maloljetnički terorizam, uzrokovan otuđenjem, zaglupljenošću i sveopćim nezadovoljstvom začinjenim dosadom. Spot je nastao iz dosade ;)

Scenarij: Konrad Mulvaj; Režija: Konrad Mulvaj; Animacija: Zvonimir Haramija (http://zvonimirharamija.blogspot.com/); Montaža: Zvonimir Haramija i Konrad Mulvaj; Compositing: Konrad Mulvaj; Zvuk: Ohnokono



Ohnokono EP s četiri pjesme, može se i dalje besplatno skinuti.

------------------------------------------------------------------------------

Kompilacija "Sever Severozapad vol. 3" na kojoj je zastupljeno 16 grupa iz Subotice i isto toliko pesama dostupna je za besplatno preuzimanje i preslušavanje.

Kompilaciju možete preuzeti sa sa sajta Fondacije "Danilo Kiš"

Izdanje je na CD-u 29. novembra 2013. godine objavila Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš", a istog dana u Omladinskom klubu "Skladište" u Subotici održana je koncertna promocija kompilacije kada je određen tiraž diskova podeljen prisutnoj publici.

Kompilacija "Sever Severozapad vol. 3" najnoviji je dokaz koliko je subotička muzička scena kreativna i zanimljiva. Na ovom izdanju mogu se čuti gotovo svi savremeni muzički žanrovi u svojim raznovrsnim varijacijama: od žestokog noise rocka benda Ljudske potrebe i alternativnog dadaističkog popa, kako je svoju muziku definisala grupa Omladinac 11, preko zanimljivog viđenja new wavea Secret Man i hip-hopa na mađarskom sastava SenkiHáza, sve do savršene pop-rock melanholije Pionir 10, izvrsnog amerikana zvuka Wooden Ambulance i inspirativnog jazz-drum'n'bass komada sastava Neuroleptic trio. Ako ovome dodamo ultimativni metal-hard core All the Arms We Need, nežni electro-pop HalloAgain, bazični rokenrol grupe Nafta i lepršavi, gotovo plesni world music grupe Carry, jasno je da će mnoge neupućene ova kompilacija veoma prijatno iznenaditi.

-----------------------------------------------------------------------------

Mladi indie garage rock bend iz Srbije, Za Dž, potpisao je ugovor za nosioca Warner Music Group licence - Mascom Records. Iako im je tek po dvadesetak godina, iza sebe imaju zavidan CV, pa je i sve šta se dešava sa njihovom karijerom došlo kao plod minulog rada. Postoje već pet punih godina, imaju jedan samoizdat EP "Mesto zločina" a od skorije i izdavača sa kojim rade trodelni album. Prvi deo materijala nosi naziv "Realnost zove" i u pitanju je digital release koji se može steamovati na Deezer servisu.



-------------------------------------------------------------------------------

Mesmera je melodični death metal bend osnovan 2010.godine u Trogiru. Bend je do sada objavio Ep pod nazivom Emptiness Foreseen te snimio video spot za pjesmu Destined to Ruin s navedenog Ep-a. Nakon dužeg čekanja konačno smo izbacili novu pjesmu naziva ,,Weight of a Sacrifice'',koja je namijenjena za nadolazeći film " Harbinger Down" , producentske kuće "Studio ADI" (tvoraca filmskih kostima za mnoge klasike poput Predatora,Aliena, The Thinga,Starship Troopers ) Pjesma ce biti iskoristena u filmu te se planira i službeni video spot. Bili bi jako zahvalni ukoliko bi navedena vijest bila objavljena na vašem portalu čiji smo redoviti posjetitelji i čitatelji. Unaprijed se zahvaljemo te nastavite i dalje s kvalitetnim radom.



-------------------------------------------------------------------------------

Van Gogh, jedan od najpoznatijih regionalnih rock bendova, objavio je novi album "Neumeren u svemu". Na albumu se nalazi 10 sjajnih pjesama, od čega su fanovi već imali prilike čuti hit singl "Nešto vuče me dole". Album je sniman i miksan u Van Gogh studiju "Siena" tijekom 2013. godine, a produkciju i miks potpisuje Vojislav Aralica. Nebojša Babić autor je fotografija, a dizajn potpisuje Marko Vajagić iz Orange Studija.

terapija // 19/12/2013

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*