home > njuz > U nedjelju s DORF festivalom u Vintageu se zagrijavamo za National i SuperUho!

kontakt | search |

U nedjelju s DORF festivalom u Vintageu se zagrijavamo za National i SuperUho!

Nakon kultnih The Sonicsa, koji su u veljači u Vintage Industrial Baru pokazali da su i nakon više od 50 godina djelovanja još uvijek punokrvni rock'n'roll bend koji je svojim zvukom odgojio generacije, Yo La Tenga, koji su nas svojom glazbenom magijom očarali u svibnju u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo, te Japandroidsa koji su prije dva dana posjetitelje u Močvari ostavili bez daha, došlo je vrijeme za posljednji koncert koji će nas zagrijati za 5. SuperUho.

U utorak, 10.7., na Šalatu nam dolaze vjerojatno najomiljeniji Amerikanci u Zagrebu, te jedan od vodećih suvremenih svjetskih rock bendova The National. Nakon što su svojim aktualnim albumom "Sleep Well Beast" osvojili vrhove top lista diljem svijeta, a potom i svoj prvi Grammy, The National su zavladali glavnim pozornicama većine najvažnijih svjetskih glazbenih festivala. Pri tome nisu zaboravili Zagreb, jedan od gradova u kojima je njihova priča o uspjehu i počela, pa su među nizom festivalskih nastupa pronašli vremena i za ovaj 5. samostalni zagrebački koncert koji će se dogoditi nakon punih 5 godina izbivanja iz ovoga grada.

Generalni sponzor svih SuperUho koncerta Iskon i na ovom koncertu će posjetitelje nagrađivati vrijednim nagradama, svi zainteresirani će moći zaigrati kviz u kojem je jedina tema The National, a Pivovarna Laško će se pobrinuti da gosti ne ostanu suhih grla.

Koncertni plakat, djelo Tomislava Vranića, je na društvenim mrežama izazvao potpunu pomutnju pa ovim putem javljamo da će biti u prodaji na službenom merchandise štandu po 10 kuna.
[ Plakat za The National na Šalati ]

Plakat za The National na Šalati   © Tomislav Vranić

Ulaznice za koncert, kojih je vrlo malo ostalo, mogu se pronaći u Dirty Old Shopu, Tratinska 18 i Rockmarku, Berislavićeva 13 po cijeni od 250 kuna, a savjetujemo svima da požure s kupnjom.

Prije koncerta The Nationala, u nedjelju 8.7., s DORF festivalom se zagrijavamo za The National i DORF/SuperUho festivale premijernom projekcija filma "Danny Says", ulaz je besplatan, a svi posjetitelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti 2 paketa ulaznica + kamp za Primošten, 2 ulaznice za The National na Šalati ili 2 majice partnera Klasik TV.

Nakon što je festivalski kamp dvije godine zaredom bio krcat pokazalo se da njegovo prošlogodišnje povećanje na dvostruko veću površinu neće biti dovoljno pa za ovu godinu najavljujemo njegovo daljnje širenje i dodatno uređenje terena kako bi boravak festivalskih gostiju bio čim ugodniji. Kamp će biti otvoren već 4. kolovoza u 12:00 sati i radit će sve do 9. kolovoza do 12:00 sati.
Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji koje ćemo organizirati u suradnji s DORF festivalom i pravovremeno o svemu izvijestiti.

Ugodna i produktivna suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom Iskon - generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho festivala - nastavlja se i novim izdanjem, obećavajući puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posjetitelje. Osim Iskona veliku potporu SuperUhu nastavljaju pružati i glavni pokrovitelji Općina Primošten te Turistička zajednica Općine Primošten.

Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 290 kuna, dnevne po 150 kuna, kamperske također 150 kuna, a mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka

te putem web shopova Rockmarka i Dirty Old Shopa.

promo guy // 06/07/2018

Share    

> njuz [last wanz]

cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: novosadski MRT ponovno aktivni!

novosadski MRT ponovno aktivni!

| 15/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.22 - THE SIIDS

Diskont TV no.22 - THE SIIDS

| 15/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: THOT realizirali

THOT realizirali "Hüzün", drugi singl s nadolazećeg albuma "DELTA"

| 14/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Kako zvuči Van Halenov

Kako zvuči Van Halenov "Jump" kad ga izvodi 30ak klinaca?

| 13/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*