home > koncert > Hideout Festival @ Zrće/Novalja/ 28.06.-02.07.2015/

kontakt | search |

Hideout Festival @ Zrće/Novalja/ 28.06.-02.07.2015/

Na plaži Zrće, za one koji ne znaju, otok Pag, a znaju svi, održan je 5. jubilarni Hideout festival na kojem smo mogli čuti najbolje predstavnike britanske house, techno, deep, bass i garage glazbe. Festival je trajao 5 dana, od 28/06 do 02/07/2015-e.
[ Hideout Festival ]

Hideout Festival   © Ivica Šitum

S obzirom na izvođače, ovo je bio do sad najbolji i najjači program od svih dosadašnjih festivala. Spomenimo samo neka imena kao što su DUKE DUMONT, JAMIE JONES, EATS EVERYTHING, GORGON CITY, LOCO DICE, SIGMA, NINA KRAVITZ i mnogi drugi.
[ Mak & Pasteman @ Hideout ]

Mak & Pasteman @ Hideout   © Ivica Šitum

Prvi dan festivala protekao je nekako uspavano. Info šator na samoj plaži, kao i šator sa prvom pomoći, nije bio otvoren. Tek tokom dana je sve nekako sjelo na svoje mjesto. Srećom za mene, kao i za ostale posjetitelje, postojao je još jedan info šator na autobusnom kolodvoru u Novalji pa smo tamo mogli na vrijeme preuzeti akreditacije i popratni paket sa informacijama o festivalu.
[ Darius Syrossian @ Hideout ]

Darius Syrossian @ Hideout   © Ivica Šitum

U skladu sa tim, i sami gosti su lagano pristizali na festival, odnosno na plažu Zrće. Neka od imena koja su nastupila prvi da su: THE SONIC EMPORIUM, NICOLA BEAR, DOORLY, SIMON BAKER, JUST KIDDING i mnogi drugi.
[ Just Kiddin @ Hideout ]

Just Kiddin @ Hideout   © Ivica Šitum

Drugi dan se atmosfera poprilično užarila a takva atmosfera je trajala sve do samog završetka festivala. Sve je vrvilo u najvećoj mjeri gostima iz Velike Britanije kojih je prema riječima organizatora trebalo pristići preko 12000.
[ Patrick Topping @ Hideout Festival ]

Patrick Topping @ Hideout Festival   © Ivica Šitum

Osim toga, drugi dan su došla na red i jača imena koja su se izmjenjivala do samog kraja festivala kao što su PATRICK TOPPING, MK, GORGON CITY, JAMIE JONES, EATS EVERYTHING, HANNAH WANTS, DAVID RODIGAN, WILKINSON, KERRI CHANDLER, DUKE DUMONT, HEIDI, NINA KRAVITZ, JAX JONES, SETH TROXLER, SIGMA i mnogi drugi.
[ Boat Party - Jax Jones ]

Boat Party - Jax Jones   © Ivica Šitum

Sam festival se održavao na više lokacije, u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso i Euphoria a osim klubova, tko je želio, mogao je posjetiti i jedan od mnogih boat party-ja (šest boat party-ja svaki dan) koji su se održavali svakodnevno od 13 sati do zadnjeg isplovljavanja u 19 sati.
[ @ Hideout Festival ]

@ Hideout Festival   © Ivica Šitum

Svaki boat party je trajao 3 sata i na njima su nastupala i najjača imena festivala.
Budući da sam zapravo fotograf, nisam stigao previše slušati niti jednog izvođača, nego sam bio skoncentriran na fotografiju i kako da ovjekovječim svojim fotoaparatom sve najbitnije izvođače. Ono što je bilo očito jeste da je i publika, kao i ja, strujala po klubovima na način da prati gdje nastupa najjače ime.
[ Loco Dice @ Hideout Festival ]

Loco Dice @ Hideout Festival   © Ivica Šitum

Ali kako se festival odmicao, u svakom ste klubu imali jaka imena pa su u jednom trenutku istovremeno znali nastupati Nina Kravitz u jednom i Duke Dumont u drugom klubu ili Sigma i Seth Troxler.
[ Wilkinson @ Hideout Festival ]

Wilkinson @ Hideout Festival   © Ivica Šitum

Na samom kraju festivala, održan je after party s početkom u 06 sati i trajao je sve do podneva, treba napomenuti da je predviđeno vrijeme završetka bilo u 10 sati. Budući da sam bio preumoran nakon petodnevnog programa, radije sam izabrao krevet i nisam prisustvovao after party-ju. Koliko sam informiran nastupao je Seth Troxler. Osim ako ga nisam sanjao, jer ipak nisam bio na licu mjesta. A i svaki put kada bi legao u krevetu bubalo mi je u glavi još satima. Također moram spomenuti i da nas je vrijeme poslužilo te da nije pala niti jedna jedina kap kiše.
[ Duke Dumont @ Hideout Festival ]

Duke Dumont @ Hideout Festival   © Ivica Šitum

Sve u svemu toplo preporučam HIDEOUT festival svima koji su željni kombinacije dobre zabave, kupanja i raznih mogućnosti koje vam nudi ovakav festival na prekrasnoj lokaciji, uz prekrasno i čisto more i mogućnost da posjetite mnoge druge plaže u okolici Novalje i na raznim dijelovima otoka Paga.
[ @ Hideout Festival ]

@ Hideout Festival   © Ivica Šitum

terapija // 08/07/2015

> vidi sve fotke // see all photos

Share    

> koncert [last wanz]

cover: Noflipe, Martin Ladika @ Dva Osam, 21/03/2023

Noflipe, Martin Ladika @ Dva Osam, 21/03/2023

| 28/03/2024 | ujak stanley |

>> opširnije


cover: KING UBU + JEMBRELA, 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + JEMBRELA, 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 26/03/2024 | horvi |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 24/03/2024 | dora p |

>> opširnije


cover: TUROBNI MOYER, 18/03/2024, Močvara, Zagreb

TUROBNI MOYER, 18/03/2024, Močvara, Zagreb

| 20/03/2024 | horvi |

>> opširnije


cover: Hania Rani@Cankarjev dom Ljubljana

Hania Rani@Cankarjev dom Ljubljana

| 20/03/2024 | bir |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*