home > mjuzik > Split with Shitmonger

kontakt | search |

SLUND: Split with Shitmonger (Bruxism Records, 2022)

Našli su se. Našla su se dva rumble slundaša, nama znani fantje z dežele i Shitmonger, noisegrindcore bend iz Švedske koji voli raditi split izdanja, a imaju ih 8 komada do sada uz još tri samostalna rada. Podataka o njima nema, evo može se samo utvrditi činjenično stanje da rade vrlo kratke stvari od po desetak-dvadesetak-tridesetak sekundi u skladu sa žanrom, a sad jbga, hm, imaju li u postavi neki analogni svirački komplet poput bubnjeva i gitara, huh, ne bi se dalo odgonetnuti ili je sve plod elektronskog noisea poput najjačeg i najžešćeg Merzbowa kada stvara nesnosnu buku. Kdo ve?



Po naslovima, jer ih ovdje imaju čak 10 komada dalo bi se hipotetski šugavirati da imaju oho-ho materijala, ma brus-li slund, to im traje jedva sveukupno 3 minute slundanja na vrlo poznat Slundov način. Ajde, de, približno sličan, ali ipak nije to Slundovo slundanje i rešetanje. No, može proći kao ugodna popuna jutarnje gimnastike u rascjepu vremena od uobičajenih frustracija egzistencijalizma, ljubezenskih napak in vsega n vrh qrca po lošem obdobju.

The Slund Show S01E5:



A Slund ga fino slunda malo više od 3 minute isto toliko skladb, vsaka eno minuto in sekundo-dve uključujući obvezatne samplove z znanih ameriških TV norčija. Zdaj bom vse zmotil ker sem priložil The Slund Show, season 01, episode 5 z ljubezenski pesmi polni romantike "Hatred", "12 units", "Robin is a lame sidekick", "Crack is great for the environment", "Straw", pa relaksa "Slund state of mind", malce okoli probavnih težav "Gasoline" (na split izdaje z Suicideforce), domaćih žival "Attack of the slund beast", masaži mednožja "Let there be noise", baletne gimnastike "Self inflicted", malce pobožnjačke evharistije, zelo precej poučno in vzgojno, izobraževalno, ravno v času televizijskih novic pred spanjem brez skrbi.
[  ]

Ih, fuck, te so pesmi več ali manj z splita with Lycanthrophy, potem "Slundcore Superhero" in "Slund 'Em All" albuma in malo pozno s tovrstno promocijo, ampak kaj? Nikoli ni prepozno.

Naslovi: 1-10 SHITMONGER: 1.Ready to rumble, 2.4 seconds of straight edge noise, 3.Dance to the wicked, 4.XXX, 5.Unholy moments, 6.Heinz, 7.No smart words spoken, 8.Vegetragic, 9.Your jokes are boring, 10.Millennial crisis

11-13 SLUND: 11.Punkin', 12.Allergic 2, 13.Hallelujah

Ocjena SHITMONGER (1-10): 5
Ocjena SLUND (1-10): 7

horvi // 13/09/2022

Share    

> mjuzik [last wanz]

cover: Pločša

MATEJ KRAJNC: Pločša (2022)

| 06/10/2022 | horvi |

>> opširnije


cover: The Revenge of Heads on Fire

WHITE HILLS: The Revenge of Heads on Fire (2022)

| 05/10/2022 | horvi |

>> opširnije


cover: Monoscape

DICHOTOMY ENGINE: Monoscape (2022)

| 04/10/2022 | horvi |

>> opširnije


cover: All whores

Bøltorn: All whores (2022)

| 04/10/2022 | marko šiljeg |

>> opširnije


cover: Sacrificial Death

CARNAL DESECRATION: Sacrificial Death (2022)

| 03/10/2022 | marko šiljeg |

>> opširnije


> chek us aut!
> diskografija
cover: Split with Shitmonger
  • Diskografija Slund:
  • The Call of Agony (2017)
  • Brain Dysfunction, EP (2017)
  • Slund/ Chikara, split (2018)
  • If You're Angry and You Know It, Clap Your Hands, EP (2018)
  • Maggot Bath/ Slund, split (2018)
  • Agathocles/ Slund, split (2018)
  • Lean Mean Slunding Machine, EP (2019)
  • Pro Death Corps/ Slund, split (2019)
  • Slund/ Lycanthrophy, split (2020)
  • Quarantined (2020)
  • Suicideforce/ Slund, split (2020)
  • Slund 'Em All (2020)
  • Slundanoid, EP (2021)
  • Split with Corrodent (2021)
  • Split with Shitmonger (2022)
  • Diskografija Shitmonger:
  • EP (2021)
  • Split with Velocicrackhead (2021)
  • Split with xGrifox (2021)
  • Todays of War (2021)
  • Split with Notorious Threat (2021)
  • Hammering Gore n'Grind (2021)
  • Split with Buitre (2021)
  • Split with Slund (2022)
  • Split with DRCG & KSN (2022)
  • Split with XBRACKISHX (2022)
  • Split with Me As Kenneth Janda (2022)

> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*