home > mjuzik > GREATEST HITS

kontakt | search |

LIMP BIZKIT: GREATEST HITS (Universal/Aquarius, 2005)

Limp Bizkit je najveća laž koja se ikad okupila pod nazivom band. Ali prokleto uspjela laž. Sjetite se samo zaluđenih klinaca sa majicama istih koji na sav glas viču kako je Fred Durst bog i batina svjetske glazbene scene. I koji vjeruju da su "Nookie", "My Way", "Faith" ili "My Generation" prave himne. Zapravo, na ovu posljednju bi se moglo primijeniti naziv himne jer opisuje koliko je nisko generacija 'ovih drugih klinaca' nisko spala kad ih zove idolima. Laž, prokleta laž. I to ne mijenja činjenicu da lažovi prodaju albume. I to 6 albuma. Al' i to traje dok traje. Jedno je sigurno: u analima svjetske glazbene povijesti Limp Bizkit, uz Korn i slične gadarije, ostat će zapamćeni kao nabildani tipovi koje je pušila generacija 15 godišnjaka nekoliko godina. Poslije toga su se poženili manekenkama, snimili porniće i sad imaju vlastitu kebapdžinicu. Sretno im bilo.

ocjena albuma [1-10]: 1

igor kozličić // 23/02/2006

Share    

> mjuzik [last wanz]

cover: Filip Fantoni

FILIP FANTONI: Filip Fantoni (2019)

| 12/11/2019 | horvi |

>> opširnije


cover: Upper Structures

PAVLE MILJENOVIĆ: Upper Structures (2019)

| 07/11/2019 | jura |

>> opširnije


cover: Twin Cities / Plava laguna / References, Reflections: Revelations

TREES OF MAINE / CONSECRATION / (THE) LESSER MEN: Twin Cities / Plava laguna / References, Reflections: Revelations (2019)

| 31/10/2019 | pedja |

>> opširnije


cover: Leaving Meaning

SWANS: Leaving Meaning (2019)

| 25/10/2019 | horvi |

>> opširnije


cover: Iz kapetanovog dnevnika

CHUI: Iz kapetanovog dnevnika (2019)

| 21/10/2019 | horvi |

>> opširnije


> chek us aut!
> diskografija
cover: GREATEST HITS
  • Three Dollar Bill, Y'all (1997)
  • Significant Other (1999)
  • Chocolate St*r & The Hot Dog Flavoured Water (2000)
  • New Old Songs (2001)
  • Results May Vary (2003)
  • The Unquestionable Truth 1 (2005)
  • Greatest Hits (2005)

> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*