home > njuz > Geenger records najavljuje...

kontakt | search |

Geenger records najavljuje...

CONSECRATION PLEDGEMUSIC KAMPANJA

Preko servisa Pledgemusic započeli smo dvomjesečnu crowdfunding kampanju (način financiranja kod kojeg zainteresirani pomažu realizaciju nekog projekta) kako bismo osigurali sredstva za izradu nedavno završenog novog albuma Consecrationa. Geenger Records u suradnji s bendom ima namjeru objaviti album na gramofonskoj ploči, formatu koji upravo doživljava svoj veliki povratak, i koji će na najbolji mogući način prenijeti energiju i atmosferu ovog albuma. Nažalost, ovako nešto teško je postići samostalno (u planu smo imali i izdavanje posljednjeg Consecrationovog albuma .avi na gramofonskoj ploči, ali smo od toga odustali upravo zbog nedostatka sredstava), pa smo vas odlučili ovim putem zamoliti za pomoć. Važno je spomenuti i to da cijela kampanja ima i humanitarnu stranu, jer ćemo 10% ukupnog iznosa donirati The David Lynch Foundationu. Slijede kratke upute o funkcioniranju čitave akcije:

1. Napravite pledge: kupite bilo koji od sadržaja navedenih na desnoj strani. Vaš će račun biti terećen jedino u slučaju da postignemo 100% zadanog cilja. Imajte na umu da projekt može ići i preko 100% - sva sredstva preko postavljenog cilja bit će iskorištena za narednu promociju albuma.

2. Proširite vijest: postavljanjem ove stranice na društvenim mrežama (Facebook, Twitter itd.) možete s prijateljima podijeliti vijesti o novom albumu Consecrationa. Što se više ljudi priključi ovoj akciji, tim bolje!

3. Vijesti: Za vrijeme trajanja kampanje redovito ćemo vas obavještavati o napretku, a oni koji budu sudjelovali u kampanji prvi će dobivati ekskluzivne sadržaje poput fotografija, videa, blogova itd. Oni će, također, prvi dobiti digitalnu verziju albuma, i to 1. prosinca 2012.

4. Humanitarna donacija: Kada postignemo zadani cilj, 10% ukupnog iznosa uplatit ćemo The David Lynch Foundationu, neprofitnoj organizaciji čija je misija putem ulaganja u edukaciju djece i nastavnika transformirati škole iz mjesta stresa i nasilja u centre mira, sklada i kvalitetnog obrazovanja.

5. Primite svoje proizvode: U posljednjem koraku Consecration i Geenger Records ispunjavaju ono na što su se obvezali - čim izrada ploče i popratnih materijala bude dovršena, šaljemo vam primjerak albuma, majice ili bilo kojeg drugog proizvoda kojeg ste odabrali. Ovaj korak bit će ispunjen najkasnije do 1. ožujka 2013.

Nadamo se da ćete nas podržati i pomoći da se objavljivanje novog albuma Consecrationa dogodi što prije. Time biste sudjelovali i u jednoj od prvih kampanja ovakvog tipa provedenih na ovim prostorima, a slične možete očekivati i u budućnosti obzirom da se i kod nas upravo kreiraju neke slične platforme. Iskreno vam se zahvaljujemo na svakom vašem doprinosu, i nadamo se da ćete uživati u svojem primjerku albuma i/ili drugih stvari koje ste odabrali.

NOVI ALBUM JOE 4

Novi album benda Joe 4, nazvan Njegov sin je ranije ovog mjeseca izdan na Geenger Recordsu u koprodukciji s kućama Fidel Bastro i Whosbrain Records. Ovo noise-rock čudovište svidjet će se svakom ljubitelju zvuka koji dolazi od Amphetamine Reptile ili Touch And Go bendova. Album je dostupan za preslušavanje i preuzimanje po cijeni koju sami odredite na našem Bandcamp profilu, pa ako vam se sviđa album, slobodno ubacite koju kunu i podržite bend! Njegov sin ima čast biti i prvo Geenger Records izdanje na vinilu, pa ako ste zainteresirani za taj format, možete ga naručiti preko našeg Bandcampa. Ako vam ni to nije dovoljno, bend je u vlastitoj nakladi tiskao CD verziju albuma, a ubrzo će se pojaviti i ograničena serija audio kazeta.

NOVI BEND NA GEENGER RECORDSU - SHOOT ME WENDY

Našem timu bendova pridružili su se i Shoot Me Wendy, power pop / post-punk četverac iz Zagreba!

Bend postoji od 2003. godine kada su započeli s melodičnim punk-rock zvukom s dva ženska vokala. Nakon nekih promjena u sastavu, odlučuju izmijeniti svoj dotadašnji zvuk, pa sada za svoju glazbu kažu da je spoj žestokih gitarskih rifova i ritmova, melodičnog basa i prepoznatljivog ženskog vokala. Vrijedi spomenuti da su samostalno producirali svoj prvi spot za pjesmu I've Drowned Myself, za koji su dobili i nagradu Circoolar kao najbolji video uradak 2009. godine.

Više detalja o Shoot Me Wendy očekujte uskoro, kao i objavu prvog singla s njihovog nadolazećeg albuma kojeg će izdati Geenger Records.


KONCERTNA VEČER GEENGER RECORDSA


Can't Fake Nature, Embassy 516 i Go No Go su tri vrlo zanimljiva (i tri vrlo različita) benda koji su tijekom ove godine izdali materijal za Geenger Records. Oni će promovirati svoja izdanja na koncertnoj večeri Geenger Recordsa koja će se održati u zagrebačkom klubu Močvara, pa ako se 8. studenog zateknete u blizini, nikako nemojte propustiti ovaj interesantan događaj koji će zasigurno ponuditi nešto za svačiji ukus!

promo guy // 06/11/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*