home > kolumna > KEKAL protiv triknološkog napretka AI

kontakt | search |

KEKAL protiv triknološkog napretka AI

Lijep pozdrav!

Ovdje Jeff. Svjestan sam da su neki od vas pitali hoće li se raditi na novom Kekalovom albumu za 2025. u vrijeme 30. obljetnice benda. Odgovor je: ništa se ne radi s moje strane i za sada ne mogu ništa obećati. Dok pišem ovu poruku, nemam nijednu novu pjesmu na stolu, čak ni jednu pjesmu (osim slušanja japanske psihodelične folk/rock glazbe 70-ih od Haka Yamasakija i Yoshika Saija koju sam otkrio prošle godine na YouTubeu ). Od prošle godine potpuno sam se odmarao od bavljenja glazbom. Imao sam neke osobne probleme koje sam prvo morao riješiti i trenutno usporavam. Također se odmaram od video podcasta Inward Journey. Najnovija epizoda objavljena je u lipnju 2023.

Podcaste Inward Journey pratite OVDJE: www.youtube.com/playlist?list=PLqwohE9Nwol9mXIn0aYpUL3HVLi2WwPmq

Osim tih "non-vijesti", ima nešto što sam želio podijeliti malo o stanju svijeta u kojem živimo. Doslovno smo na raskrižju zajedničke sudbine čovječanstva. Trenutno se događa odvajanje kolektivnih vremenskih linija, a taj se proces počeo ubrzavati od prošle godine. Bodovi za izbor su dani, i dosta nas je odabralo jedno ili drugo. Naša takozvana "stvarnost" samo su manifestirani/materijalizirani oblici temeljeni na holografskoj projekciji valnog oblika energije koji vibrira unutar određenog frekvencijskog raspona/spektra. Zemlja, uključujući njezine stanovnike kao kolektiv, trenutno prolazi kroz proces uzašašća koji se može prevesti u podizanje vibracijskih frekvencija - od jedne oktave do one iznad nje. To utječe na cijeli kolektiv: sva živa bića uključujući drveće, biljke, životinje, pa tako i ljude. Unutar našeg ljudskog kolektiva, nažalost jer je došlo do intervencije koja se dogodila u dalekoj prošlosti, gdje smo postali podložni anorganskoj/umjetnoj, lažno-matričnoj "stvarnosti" umetnutoj u naš programski predložak (zbog hakiranja naše DNK) koja čuva od toga da vidimo stvarnost kakva bi trebala biti, i umjesto toga smo vezani ili zarobljeni unutar nižefrekventne vibracije zbog stalnog emitiranja negativnih misaonih formi. Ukratko, naše misli stvaraju našu vlastitu stvarnost, a negativne misaone forme poput mržnje, očaja, ljutnje, zavisti i osjećaja nedostatka, tada bi nam pomogle stvoriti vremenske crte iz naših izbora koje odražavaju te misli i koje bi bile od koristi oni koji vladaju svijetom (našom trenutnom stvarnošću) jer iz nas izvlače te niskofrekventne energije kako bi potaknuli lažnu matricu. To se događa mnogo tisuća godina unutar ljudskog kolektiva, u osnovi od velikog "pada" čovječanstva.
[  ]

Sada, zbog uzašašća, dogodi se da se mnoge duše konačno probude iz "čarolija" stalnog programiranja iz lažne matrice koja održava ove negativne misaone forme. I kao rezultat toga, počinju se odvajati od začaranog kruga vrtuljka preživljavanja, nedostatka, zavisti, mržnje itd. i čak počinju birati organski put, ponekad i nesvjesni toga. Možemo li prepoznati 2 različita puta? Možete pitati. Da. Silazni put je onaj s AI (umjetnom inteligencijom) i njegovim triknološkim napretkom, jer vodi do glavne agende transhumanizma: spajanja AI i ljudskog uma. AI je ono što je zapisano u proročkoj Knjizi Otkrivenja kao "slika zvijeri". Oni koji mnogo ovise i daju svoju moć umjetnoj inteligenciji kao krajnjem rješenju su oni koji obožavaju sliku zvijeri, jer ona pridonosi obespravljanju čovječanstva, a ova vremenska linija će dovesti do uništenja. Drugi je put organskog uzašašća, i to je put kojim idemo prema onome što i gdje bismo trebali biti kao ljudi, čak i kroz odmicanje od ovisnosti o tehnologiji. Prepoznavanje da smo Jedno sa svime što je živo uključujući drveće, životinje, biljke i Zemlju, i utjelovljenje ljubavi kao baze naših misaonih formi su svjetionici odabira staze uzašašća.

Hvala vam. Ne zaboravite lajkati/pretplatiti se ili pratiti Kekala @kekalofficial na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

Jeffray Arwadi

terapija // 13/01/2024

Share    

> kolumna [last wanz]

cover: Eurosong - loša kopija pop industrije u malom

Eurosong - loša kopija pop industrije u malom

| 26/02/2024 | ognjen bašić |

>> opširnije


cover: KEKAL protiv triknološkog napretka AI

KEKAL protiv triknološkog napretka AI

| 13/01/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: San novogodišnjeg tuluma

San novogodišnjeg tuluma

| 03/01/2024 | horvi |

>> opširnije


cover: reakcija na recenziju

reakcija na recenziju "Live @ Dobrovo" benda RODOLJUBAC

| 01/09/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: Elegija Ferragostu: U potrazi za izgubljenim kretenom

Elegija Ferragostu: U potrazi za izgubljenim kretenom

| 09/08/2023 | jan vržina |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*