home > mjuzik > Scenes from Hell

kontakt | search |

SIGH: Scenes from Hell (The End Records, 2010)

Japanski kvintet, SIGH, sutra objavljuje osmi studijski album. Bend svira inačicu black i death metala s ubacivanjem klasičnih ili jazz elemenata unutar strukture pjesama. Tako Prelude to the Oracle, koja otvara album uopće nije nikakav lagani "uvod" kao što bi naslov mogao sugerirati, već je to uvod u svijet SIGH-a. Pomalo bolestan i težak za slušanje, no s umetnutim trubačima koji malo olakšavaju brutalni zvuk benda.

S druge strane singl L'art de Mourir, unatoč francuskom naglasku ubacuje ruske elemente pa na tranutke zvuče ko metalni Gogol Bordello. Uz trubače tijekom albuma mogu se čuti i gudači što na kraju stvarno izvlači cijelu priču i popularizira je, no pitanje je koliko je to potrebno.

Ukoliko Vam muzika koju SIGH isporučuju ne odgovara i atak je na Vaše bubnjiće, treba spomenuti da je to prvi album na kojem se pojavljuje i Dr. Mikanibal, njihova bekvokalistica i saksofonistica, a ako već ne možete to slušati, vjerujte, to treba pogledati.

ocjena albuma [1-10]: 7

pedja // 18/01/2010

Share    

> mjuzik [last wanz]

cover: Vile Nilotic Rites

NILE: Vile Nilotic Rites (2019)

| 29/11/2019 | horvi |

>> opširnije


cover: Ono bitno o njima

KING UBU: Ono bitno o njima (2019)

| 26/11/2019 | horvi |

>> opširnije


cover: Libertin

VEDRAN RUŽIĆ: Libertin (2019)

| 24/11/2019 | jura |

>> opširnije


cover: Filip Fantoni

FILIP FANTONI: Filip Fantoni (2019)

| 12/11/2019 | horvi |

>> opširnije


cover: Upper Structures

PAVLE MILJENOVIĆ: Upper Structures (2019)

| 07/11/2019 | jura |

>> opširnije


> chek us aut!
> diskografija
cover: Scenes from Hell
  • Scorn Defeat (1993)
  • Infidel Art (1995)
  • Hail Horror Hail (1997)
  • Scenario IV: Dread Dreams (1999)
  • Imaginary Sonicscape (2001)
  • Gallows Gallery (2005)
  • Hangman's Hymn (2007)
  • Scenes From Hell (2010)

> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*