home > mjuzik > Scenes from Hell

kontakt | search |

SIGH: Scenes from Hell (The End Records, 2010)

Japanski kvintet, SIGH, sutra objavljuje osmi studijski album. Bend svira inačicu black i death metala s ubacivanjem klasičnih ili jazz elemenata unutar strukture pjesama. Tako Prelude to the Oracle, koja otvara album uopće nije nikakav lagani "uvod" kao što bi naslov mogao sugerirati, već je to uvod u svijet SIGH-a. Pomalo bolestan i težak za slušanje, no s umetnutim trubačima koji malo olakšavaju brutalni zvuk benda.

S druge strane singl L'art de Mourir, unatoč francuskom naglasku ubacuje ruske elemente pa na tranutke zvuče ko metalni Gogol Bordello. Uz trubače tijekom albuma mogu se čuti i gudači što na kraju stvarno izvlači cijelu priču i popularizira je, no pitanje je koliko je to potrebno.

Ukoliko Vam muzika koju SIGH isporučuju ne odgovara i atak je na Vaše bubnjiće, treba spomenuti da je to prvi album na kojem se pojavljuje i Dr. Mikanibal, njihova bekvokalistica i saksofonistica, a ako već ne možete to slušati, vjerujte, to treba pogledati.

ocjena albuma [1-10]: 7

pedja // 18/01/2010

Share    

> mjuzik [last wanz]

cover: Howl

JOHN FOXX & THE MATHS: Howl (2020)

| 31/07/2020 | horvi |

>> opširnije


cover: Engele, bengele, banda svira...

PARTLEKI: Engele, bengele, banda svira... (2020)

| 27/07/2020 | horvi |

>> opširnije


cover: The Gereg

THE HU: The Gereg (2020)

| 16/07/2020 | horvi |

>> opširnije


cover: Si kak jen

OGENJ: Si kak jen (2020)

| 10/07/2020 | horvi |

>> opširnije


cover: White Lazy Boy, EP

MELVINS & MUDHONEY: White Lazy Boy, EP (2020)

| 06/07/2020 | horvi |

>> opširnije


> chek us aut!
> diskografija
cover: Scenes from Hell
  • Scorn Defeat (1993)
  • Infidel Art (1995)
  • Hail Horror Hail (1997)
  • Scenario IV: Dread Dreams (1999)
  • Imaginary Sonicscape (2001)
  • Gallows Gallery (2005)
  • Hangman's Hymn (2007)
  • Scenes From Hell (2010)

> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*